اخبار و اطلاعیه ها

روابط‌عمومی دانشگاه سوره- دوره جعبه‌ابزار «مهارت‌های تدریس ویژه استادان هیأت علمی» باهدف آشنایی و توانمندسازی استادان با مفاهیم نوین در یادگیری عمیق، فنون تدریس، ارتباط مؤثر و مدیریت کارآمد و موفق کلاس در دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

دانشجویان ازجمله گروه‌هایی هستند که به سبب شرایط زیستی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، تحصیلی و خانوادگی همواره تحت تأثیر تنش‌های گوناگون قرار دارند و حضور افراد متخصص در مراکز راهنمایی و مشاوره پاسخی به این نیاز است. در این خصوص با «محمدباقر ثباتی»، روان‌شناس مرکز مشاوره دانشگاه سوره گفت‌وگو کردیم که در ادامه می‌خوانید.

مطالعه بیشتر

آینده پژوهی از آن قسم موضوعاتی است که ما را در دست‌یابی به تصویر واضح‌تری از آینده و جهان زیستی بهتر یاری می‌رساند. به این بهانه با «پروفسور باقر ساروخانی» جامعه‌ شناس و استاد دانشگاه سوره گفت‌و‌گو کردیم که در ادامه می‌خوانیم.

مطالعه بیشتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی بیست و پنجمین کرسی ترویجی دانشگاه سوره به کوشش معاونت پژوهشی دانشگاه، با موضوع «خوانش جوانان از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» روز دوشنبه ۲۷ شهریورماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۳ تا ۱۵ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

چندی قبل اجرای نمایش نقطه‌ویرگول در سالن قشقایی به پایان رسید، نمایشی که به گفته بسیاری از تماشاگران و منتقدان اثر تماشایی و قابل‌تأملی بود. به همین بهانه به سراغ «امیر سفیری» کارگردان این نمایش رفتیم تا جزئیات بیشتر تئاتر نقطه‌ویرگول را از زبان او بشنویم.

مطالعه بیشتر

روابط‌عمومی دانشگاه سوره- معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره طی اطلاعیه‌ای (اطلاعیه شماره 1) نحوه پذيرش و مراجعه معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت دانشگاه سوره در آزمون سراسري سال ١٤٠2 (کارشناسی ناپیوسته) را اعلام کرد.

مطالعه بیشتر

بیست و پنجمین کرسی ترویجی با عنوان «خوانش جوانان از بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی» دوشنبه 27 شهریورماه 1402 ساعت 13:00 تا 15:00، به شکل حضوری و مجازی در سالن کنفرانس دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

پذیرش مقطع کارشناسی 1402 از روز شنبه 18 شهریور آغاز شد و برخی از داوطلبان با پرسش‌هایی روبه‌رو هستند. ازاین‌رو به سراغ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره رفتیم و سؤالات رایج داوطلبان مقطع کارشناسی سال 1402 را از او پرسیدیم.