اخبار و اطلاعیه ها

روابط‌عمومی دانشگاه سوره- ضمن خیرمقدم حضور پذیرفته‌شدگان محترم کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1402 دانشگاه سوره، برنامه ثبت‌نام این عزیزان در دو بخش ثبت‌نام غیرحضوری و حضوری به شرح زیر اعلام می‌شود.

مطالعه بیشتر

بیست و سومین کرسی ترویجی دانشگاه سوره با عنوان «تأویل معماری پسامدرن از منظر نشانه‌شناسی» با همکاری دانشکده معماری و شهرسازی و با کوشش معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دلایل مختلفی وجود دارد که باعث می‌شود با هر سن و سالی انیمیشن‌های ویدیویی را دوست داشته باشیم. اگر بزرگسال باشید، شاید هنگام تماشای انیمیشن به دوران کودکی و نوجوانی خود سفر کنید یا خاطرات خوشی در ذهن‌تان زنده شود. خوشحالیم که در مقاطع مختلف دانشگاه سوره دانشجویان پر تلاش، خلاق و هنرمندی در رشته تصویر سازی متحرک داریم. در این گفت و گو شما را با «رویا سلیمی» و آثار و موفقیت‌هایش آشنا می‌کنیم.

مطالعه بیشتر

دکتر رامتین شهبازی، پژوهشگر و استاد دانشگاه معتقد است که اضافه شدن بخش دانشجویی در چهل و دومین جشنواره تئاتر فجر اتفاق مثبتی است اما این موضوع نباید منجر شود وزارت علوم مسئولیت خود را در قبال جشنواره تئاتر دانشگاهی فراموش کند.