اخبار و اطلاعیه ها

«سحر غفوریان» دانشجوی کارشناسی ارشد انیمیشن به‌تازگی دریکی از معتبرترین جشنواره‌های بین‌المللی (SWIFF) انیمیشن حضور یافته و اثرش نامزد دریافت جایزه شده است. با او درباره این موفقیت و مسیری که پشت سر گذاشته است گفت‌وگو کردیم.

مطالعه بیشتر

این روزها گالری آیه دانشگاه سوره میزبان نمایشگاه آثار طراحی دانشجویان گرافیک است. به این بهانه با «طاهره صمدی طاری» استاد درس طراحی و دبیر این نمایشگاه گفت‌وگو کردیم که در ادامه می‌خوانیم.

مطالعه بیشتر

انیمیشن «ما را گناهی نیست» به کارگردانی سحر طرزی، دانش‌آموخته‌ گروه آموزشی کارشناسی ارشد انیمیشن دانشکده‌ هنر دانشگاه سوره، در جشنواره فیلم SWIFF موفق به کسب نامزدی بخش بهترین انیمیشن شد.

مطالعه بیشتر

دانشجویان کلاس «زبان تخصصی در شهرسازی» در نیمسال جاری، چند سند مهم در ارتباط با گفتمان «شهر انسان‌محور» را در همکاری با نهادهای بین‌المللی منتشرکننده آنها، ترجمه کردند تا برای دانشجویان و فعالان حوزه شهری در دسترس قرار گیرد.

مطالعه بیشتر

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره گفت: تلاش ما این بوده که علوم انسانی را منطبق با فرهنگ ایرانی و اسلامی مورد بهره‌برداری قرار دهیم. البته در این زمینه موفقیت‌هایی هم داشته‌ایم اما اصل ماجرا اینجاست که نتوانسته‌ایم بین فرهنگ جامعه خودمان و علوم انسانی، دوستی برقرار کنیم.