اخبار و اطلاعیه ها

نشست تخصصی برای تبیین اهداف و محتوای موضوع همایش در دانشگاه سوره با حضور اعضای هیأت علمی اصلی همایش در تاریخ 28 اردیبهشت‌ماه 1402 از ساعت 9 الی 11 به‌صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

مدیر اجرایی معاون امور استان‌های انجمن سواد رسانه‌ای ایران از برگزاری نشست تخصصی «مسئله شناسی سواد رسانه‌ای در ایران» در روز پنج‌شنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه دانشگاه سوره با همکاری دانشگاه سوره و ساترا در خبر داد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات، دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی، نشست‌ها و کارگاه‌هایی را با حضور استادان برتر حوزه ارتباطات برگزار می‌کند. در پنجمین روز از این سلسله جلسات در تاریخ ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۰ الی ۱۲ برگزار شد.