اخبار و اطلاعیه ها

دکترمسعودی رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات و عضو هیأت علمی دانشگاه سوره در گفت‌و‌گو با «میز دانشجو» خبرگزاری فارس به توضیح چگونگی ارائه یک پاورپوینت مناسب برای دفاع در دوره دکتری می‌پردازد.

مطالعه بیشتر

آیین رونمایی از کتاب «ساختارها و تزئینات چوبی در معماری جهان اسلام» به نویسندگی زنده‌یاد دکتر عبدالکریم عطار زاده (دانشیار دانشکده هنر سوره) در موزه هنرهای معاصر برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با رونمایی از کتاب صنایع‌دستی، خاستگاه‌ها، دگرگونی‌ها و چشم‌اندازها» که توسط انتشارات دانشگاه سوره منتشر شده است، به اطلاع می‌رساند برای تهیه این کتاب می‌توانید از طریق وب‌سایت طاقچه اقدام کنید.

مطالعه بیشتر

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره با بیان اینکه کشور ازنظر تعداد استاد، دانشجو و مقالات در حوزه‌های علمی رتبه‌های بالایی دارد، گفت: در حوزه علوم انسانی در چهار دهه انقلاب حرکتی که لازم بوده اتفاق نیفتاده و به نظرم دهه پنجم، دهه‌ای است که در حوزه علوم انسانی باید با تأثیر از رشته‌های جدید بتوانیم نظریه‌آفرین باشیم.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره با همکاری موزه هنرهای معاصر در روز یکشنبه 7 خردادماه 1402 از ساعت 10 از کتاب «صنایع دستی، خاستگاه‌ها، دگرگونی‌ها و چشم‌اندازها» به نویسندگی دکتر مهران هوشیار، انتشارات دانشگاه سوره رونمایی خواهد کرد.