اخبار و اطلاعیه ها

«نمایش‌هایی هستند که محوریت آن‌ها مذهبی است و ما آن‌ها را تئاترهای مذهبی می‌خوانیم اما نقاطی هم وجود دارند که دقیقاً درباره خود امر مذهبی سخن نمی‌گویند. تعزیه به‌عنوان یکی از اصلی‌ترین انواع هنرنمایشی اسلامی، ضرورتاً درباره اسلام نیست بلکه درباره ارزش‌های انسانی است که این‌گونه موضوعات همیشه در تئاتر جای دارند.»

مطالعه بیشتر

همایش بین‌المللی سواد رسانه‌ای آب با همکاری وزارت نیرو در تهران برگزار می‌شود. در این همایش دکتر امید علی مسعودی دانشیار دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره نیز کارگاه تکنیک‌های موفق روزنامه‌نگاری آب را برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات، دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی، نشست‌ها و کارگاه‌هایی را با حضور استادان برتر حوزه ارتباطات برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

همزمان با هفته ارتباطات، دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی، نشست‌ها و کارگاه‌هایی را با حضور استادان برتر حوزه ارتباطات برگزار می‌کند. سومین وبینار از این سلسله جلسات روز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ از ساعت ۱۳:۳۰ الی 15 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

آیین ترحیم و گرامیداشت احمد خلیلی فرد هنرمند نقاش و مدرس دانشگاه سوره ۱۷ اردیبهشت ماه با حضور مدیران حوزه هنری، اهالی هنرهای تجسمی، خانواده، همکاران و دانشجویان وی در مسجد امام خامنه‌ای حوزه هنری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

اولین نشست معماری‌خوانی حضوری پادکست رادیو نمانا با همکاری واحد پژوهشی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره به دبیری آناهیتا سماوات و سخنرانی دکتر محمدصادق خاجی و با حضور دکتر نجمه دشتکی و دکتر زکیه سادات طباطبایی، در کتابخانه دانشکده معماری و شهرسازی سوره برگزار‌شد.

مطالعه بیشتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)؛ زند‌ه‌یاد احمد خلیلی‌فرد هنرمند پیشکسوت رشته نقاشی، صبح امروز پس از تحمل یک دوره بیماری در 63 سالگی دار فانی را وداع گفت.