اخبار و اطلاعیه ها

دنیای ادبیات نمایشی مثل کهکشان راه شیری بی‌انتها و شگفت‌انگیز است. بی‌تردید «تنسی ویلیامز» نویسنده‌ آمریکایی یکی از بزرگان این عرصه است. او خالق نمایشنامه «باغ‌وحش شیشه‌ای» است؛ اثری مشهور که ترجمه جدید و متفاوت آن توسط «شقایق صفاری سامانی» دانشجوی ادبیات نمایشی دانشگاه سوره به علاقه‌مندان ارائه‌شده است. به همین بهانه با او گفت‌وگو کردیم.

مطالعه بیشتر

هنر صنایع‌دستی ایرانی علاوه بر آنکه در جهان آوازه پرطنینی از ایران را از آنِ خودکرده است، یک دانش و علم محسوب می‌شود که جز به تحصیل و آموزش آکادمیک این رشته، به عمق غنای آن پی برده نمی‌شود. به بهانه چاپ و انتشار کتاب جدید دکتر مهران هوشیار؛ دانشیار دانشکده هنر دانشگاه سوره با او دراین‌باره گفتگو کردیم.

مطالعه بیشتر

سال‌ها پیش آموزش‌های هنر قلم‌زنی محدود بود و اغلب به‌صورت شاگردی نزد استادکاران قلم‌زن فراگرفته می‌شد. با رونق گرفتن رشته‌های هنری در دانشگاه‌های کشور، قلم‌زنی هم به جرگه آموزش‌های آکادمیک پیوست. دانشگاه سوره نیز از مجموعه‌هایی است که این رشته با اصالت را با حضور استادان معتبری ارائه می‌دهد. با«زهرا رحیمی» مدرس قلم‌زنی دانشگاه سوره در ارتباط با این رشته هنری و فعالیت‌هایی که در این خصوص انجام داده است گفت‌وگو کردیم.

مطالعه بیشتر

معماری یک اشتیاق، حرفه، فراخوان و به‌نوعی یک کسب‌وکار است. این رشته به‌عنوان هنر اجتماعی و یک علم هنری توصیف‌شده و شاخصه آن بالا بودن کیفیت طراحی است.

مطالعه بیشتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی، نوزدهمین کرسی ترویجی دانشگاه با عنوان «مطالعه‌ای بر بازنمایی شهر اصفهان در سینمای پس‌ازآنقلاب با نگاهی به دو فیلم فرش باد و پری» به همت دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و باهمکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ سه‌شنبه ۱۱ بهمن‌ماه، ساعت ۱۱ تا ۱۳ در سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشجویان گرامی ضمن تبریک به مناسبت آغاز ترم جدید تحصیلی، آئین‌نامه انضباطی دانشگاه سوره به اطلاع می‌رسد. امید است با احترام به قانون و رعایت موازین یادشده این مقطع تحصیلی را با موفقیت سپری کنید.