اخبار و اطلاعیه ها

در سومین نشست از سلسله برنامه‌های هفته هنر انقلاب دکتر غلامرضا اسلامی، دکتر امیرعلی جوادیان، دکتر طیبه عزت‌اللهی و دکتر پرویز اقبالی به‌عنوان سخنران و دکتر امیررضا نوری‌پرتو در جایگاه دبیر نشست حضور داشتند.

مطالعه بیشتر

نخستین جلسه از سلسله نشست‌های هفته هنر انقلاب اسلامی با همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و با همکاری مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با کوشش معاونت پژوهشی دانشگاه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

«محمدحسین دماوندی» دانش‌آموخته دانشگاه سوره به تازگی برای ساخت فیلم «خرناس» تندیس دومین فیلم جشنواره‌ ملی آوینی را دریافت کرد. گفت‌وگوی روابط‌عمومی دانشگاه سوره با او را در ادامه می‌خوانید.

مطالعه بیشتر

به پیشنهاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و از سوی دکتر محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره، دکتر زهرا عسلی به سمت «سرپرست گروه ارتباط تصویری و تصویرسازی» دانشکده هنر سوره منصوب شد.

مطالعه بیشتر

بیستمین کرسی ترویجی با عنوان «بررسی مؤلفه روایت در قصه‌گویی و تأثیر آن در شکل‌گیری و بازسازی طرح‌واره‌های کودکان بر اساس نظریه رشد شناختی پیاژه» برگزار می‌شود.