اخبار و اطلاعیه ها

سمیرا کاتبی یکی از فارغ التحصیلان موفقی که دانشگاه سوره به دنیای معماری تقدیم کرد، در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه سوره شعار خود را در زندگی اینطور بیان می‌کند: «دنیا را به‌ اندازه رسیدن به رؤیاهایم گسترش خواهم داد و جایی امن‌تر و زیباتر خواهم کرد.»

مطالعه بیشتر

«افسانه عزیز محمدی» هنرمند جوانی است که با ساخت انیمیشن کوله‌پشتی موفق به دریافت لوح تقدیر در بخش طلای ایران جشنواره دیجی کن ژاپن شد. با او درباره اثر و این رویداد هنری گفت‌وگو کردیم.

مطالعه بیشتر

هفدهمین کرسی ترویجی با عنوان «مطالعه نقش و تأثیر گرافیک بر تیتراژ سریال‌های ایرانی قبل و بعد از انقلاب»، به همت دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

هفدهمین کرسی ترویجی با عنوان «مطالعه نقش و تأثیر گرافیک بر تیتراژ سریال‌های ایرانی قبل و بعد از انقلاب»، به همت دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره در سالگرد شهادت سردار سلیمانی و باتوجه‌ به ابعاد وجودی و چندگانه این شهید بزرگوار، نشست‌های تخصصی برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره به‌منظور ارتقای نظام آموزشی و تکریم هر چه بیشتر استادان، دانشجویان و مراجعه‌کنندگان محترم، اقدام به ایجاد سامانه همدلی (سامانه ثبت و پاسخگویی به پیشنهادها، انتقادات، شکایات و ارزیابی عملکرد) از واحدهای اداری و آموزشی دانشگاه کرده است. خواهشمندیم با درج نظرات سازنده خود، ما را در خدمت‌رسانی بهتر یاری کنید.

مطالعه بیشتر

در ادامه سلسله نشست‌های هفته پژوهش دانشگاه سوره، نشست آنلاین «سنجش و اندازه‌گیری:تأملی در طیف لیکرت» به همّت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، روز چهارشنبه 30 آذرماه 1401 از ساعت 13:30 تا 15 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

در ادامه سلسله نشست‌های هفته پژوهش دانشگاه سوره، نشست آنلاین «آزمایشگاه‌های رسانه اجتماعی؛ مفاهیم کارکردها و ابزارها» با حضور دکتر "سمیه لبافی" به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات روز چهارشنبه 30 آذرماه 1401 از ساعت 8:30 تا 10 برگزار شد.