اخبار و اطلاعیه ها

به پیشنهاد رئیس دانشکده معماری و شهرسازی و از سوی دکتر محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره، به‌دلیل بازنشستگی خانم مهندس زینب داعی‌پور مدیر گروه سابق معماری، دکتر لیلا مقیمی به سِمت «سرپرست گروه تخصصی معماری- معماری و عضو شورای تخصصی گروه» در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره منصوب شد.

مطالعه بیشتر

فراخوان ثبت‌نام و ارائه طرح در بیست و پنجمین جشنواره جوان خوارزمی و سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی و دومین جشنواره نوآوری و فناوری خوارزمی تمدید شد.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره برای ارتباط هرچه نزدیکتر دانشگاه با مخاطبان خود پل ارتباطی سامانه ثبت و پاسخگویی به پیشنهادها، نظرات، شکایات و همچنین بررسی تجهیزات کلاس‌ها و سایر فضاهای دانشگاه را در «سامانه همدلی» ایجاد کرده است.

مطالعه بیشتر

دکتر امیدعلی مسعودی رئیس دانشکده فرهنگ وارتباطات دانشگاه سوره به عنوان مدرس سواد رسانه ای در اولین همایش سراسری مدیران رسانه‌ای و روابط عمومی‌های قوه قضاییه که با حضور سخنگوی قوه قضاییه برگزار شد به آموزش نکات مهم سوادرسانه ای ویژه مدیران رسانه‌ای و روابط عمومی‌های قوه قضاییه پرداخت.