اخبار و اطلاعیه ها

تکنیک های مختلف جوشکاری، اره کاری، فرم دادن فلز، ریخته گری مستقیم، قاب کردن سنگ و کار با مفتول در کارگاه جواهرسازی تدریس می شود.

مطالعه بیشتر

رهبر انقلاب خطاب به دانشجویان، خاطرنشان کردند: نیازمند یک حرکت عمومیِ منضبط، پرسرعت و همراه با پیشرفتِ محسوس و با محوریت جوان متعهد و حزب اللهی، به سمت چشم انداز و اهداف بلند انقلاب اسلامی هستیم.

مطالعه بیشتر

روابط عمومی دانشگاه سوره با هدف تسهیل فرآیند تهیه، توزیع و بایگانی روزانه نسخه الکترونیکی تمامی روزنامه های کثیرالانتشار کشور راس ساعت :۷:۰۰ صبح هر روز برای اساتید، دانشجویان و کارکنان، اقدام به راه اندازی سامانه اتوماسیون نشریات نموده است.