اخبار و اطلاعیه ها

پایان نامه خانم سارا عباسی دانش آموخته گروه انیمیشن دانشگاه سوره به عنوان رساله نظری برتر تحت عنوان "بررسی اثربخشی انیمیشن بر شادکامی سالمندان مقیم آسایشگاه در شهر بندر عباس» در جشنواره پویانمایی تهران انتخاب شد.

مطالعه بیشتر

مراسم پاسداشت هفتۀ معلم و گرامیداشت استاد شهید دکتر حسین فهیمی روز سه شنبه مورخ 12/2/96 با حضور جمعی از مهمانان، مسوولین و اساتید دانشگاه در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

"فردوسی هم گاهی بوی نفت می دهد" مجموعه ی شعر "مهدی قلایی" دانشجوی رشته ی تبلیغ و ارتباطات فرهنگی دانشگاه سوره برنده جایزه بزرگ شعر فراسپید توسط نشر نصیرا منشر شد .

مطالعه بیشتر

"اطلاعیه" دانشجویان نامبرده در بازه زمانی 96/02/02 لغایت 96/02/14 جهت ارائه اصل مدرک کاردانی خود به اداره ثبت نام فرصت دارند. بدین منظور در زمان مقرر به معاونت آموزش واقع در میدان فلسطین، خیابان طالقانی غربی، جنب شرکت روغن نباتی ، پلاک 397 ساختمان شماره 2 دانشگاه سوره مراجعه نمایند.بدیهی است در صورت عدم مراجعه کلیه عملیات آموزشی نامبردگان در تاریخ 1396/02/16 متوقف خواهد شد.