اخبار و اطلاعیه ها

روابط عمومی دانشگاه سوره ضمن ابراز تأسف درگذشت همکار گرامی آقای فرامرز جمشیدی را به خانواده ایشان و جامعه دانشگاهی سوره تسلیت عرض می نماید.

مطالعه بیشتر

دانشجویان دو هفته پس از درج فارغ التحصیلی(در اطلاعات جامع دانشجویان،سیستم گلستان) با امور فارغ التحصیلان(سرکار خانم تهرانی) به شماره های 66354245 و 66354246 داخلی 165 تماس حاصل فرمایند.(از مراجعه حضوری خودداری نمایید.)

مطالعه بیشتر

مدیرفرهنگی و امورفوق برنامه دانشگاه سوره گفت: هدف از برگزاری نمایشگاه «طراحی ایستگاه آتش نشانی جهت آتش نشانان فداکار حادثه ساختمان پلاسکو» تقدیر از جامعه آتش نشانان فداکار کشوری و پیشنهاد طرح معماری برای اجرا وبازسازی ایستگاه آتش نشانی حسن آباد تهران

مطالعه بیشتر

دانشجویان که اسامی خود را در لیست ثبت نام متاخرین به کارشناس آموزش تحویل داده اند روز چهارشنبه مورخ 95/12/18 جهت ثبت نام اقدام نمایند.(این مهلت تمدید نخواهد شد)

مطالعه بیشتر

نمایشگاه آثار مشترک دانشجویان دانشگاه سوره و دانشگاه علاءالدوله سمنانی گرمسار تحت عنوان «طراحی ایستگاه آتش نشانی جهت آتش نشانان فداکار حادثه ساختمان پلاسکو» امروز با حضور قائم مقام دانشگاه سوره افتتاح شد.

مطالعه بیشتر

نمایش "گالیله" برنده تندیس بهترین نمایش از نوزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران که پیش از این در تالار مولوی به روی صحنه رفته بود، به دلیل استقبال تماشاگران اجراهای خود را در سالن تئاتر باران از سر خواهد گرفت.