ششم مهر آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقات دانشجویی ادبی عاشورایی

1400/06/17   01:30

دانشجویان سراسر کشور تا 6 مهر ماه 1400 فرصت دارند، آثار خود را در دو بخش داستان کوتاه و خاطره با موضوعات عاشورایی از طریق سایت باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRC.ir ارسال کنند.

ششم مهر آخرین مهلت ارسال آثار به مسابقات دانشجویی ادبی عاشورایی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، طبق آنچه پیشتر اعلام شده از میان آثار ارسالی پس از داوری به 5 اثر برگزیده در هر بخش(داستان کوتاه و خاطره) جوایز 3 میلیون ریالی اهدا می‌شود.

عاشورا، قیام امام حسین(ع)، تأثیر عاشورا در جهان معاصر، انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادامه قیام عاشورا، مقاومت پرچمدار تداوم پیام عاشورا، شخصیت و سلوک امام و اصحاب ایشان، جایگاه شهادت و آزادگی در آموزه‌های دینی و زندگی در جهان امروز، جایگاه امامت و ولایت در رهبری و هدایت جامعه و  …  از جمله موضوعات مسابقه ادبی عاشورایی در بخش داستانی است.

شرکت در عزاداری عاشورای حسینی برای نخستین بار، آئین‌های خاطره‌ساز عزاداری، تأثیر عاشورا بر زندگی شخص و اطرافیان و ... از موضوعات این مسابقه در بخش خاطره است.

آثار ارسالی اعم از داستان کوتاه و خاطره باید حداکثر در 10 صفحه با فونت 14 تنظیم و ارسال شوند.

نتایج مسابقه 17 مهر ماه 1400 اعلام خواهد شد.

مسابقات دانشجویی ادبی عاشورایی معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران روابط عمومی دانشگاه سوره