منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

اخبار و اطلاعیه ها

خبرنگار گرامی‌باد روابط‌عمومی دانشگاه سوره- در هفدهم مردادماه سال ۱۳۷۷، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاریِ جمهوری اسلامی، به همراه هشت نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزارشریف افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسید.

مطالعه بیشتر

دکتر امیدعلی مسعودی درخصوص استانداردهای اطلاع‌رسانی پس از بحران در رسانه‌ها با اشاره به عملکرد رسانه‌های غربی در این زمینه، بر لزوم رعایت اخلاق رسانه و پرهیز از ایجاد تشنج و جو روانی در روزنامه‌نگاری بحران تأکید دارد.

مطالعه بیشتر

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از افزوده شدن سه رشته جدید بازیگری، کارگردانی و صنایع‌دستی به برنامه آموزشی این دانشگاه خبر داد و گفت: پذیرش دانشجو برای همه رشته‌ها در مقطع کارشناسی سال تحصیلی 1402-1401 آغازشده است.

مطالعه بیشتر

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در تبیین دیدگاه امام خمینی (ره) در ارتباط با رسانه گفت: امام (ره) به آزادی و نگاه نقد در مطبوعات و رسانه معتقد بود اما با توطئه، هنجار و قانون‌شکنی مخالف بود.

مطالعه بیشتر

به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره اردوی سه روزه دانشجویان سوره که در روستای بکندی از توابع شهرستان کوهین استان قزوین برگزار شد با ره‌آوردی از امید و امیدواری برای خدمت بیشتر به مناطق محروم عصر دیروز سه‌شنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۱ به‌پایان رسید.

مطالعه بیشتر

از شمار دو چشم یک‌تن کم وز شمار خرد هزاران بیش روابط‌عمومی دانشگاه سوره - دانشگاه سوره درگذشت حبیب‌الله صادقی، معلمی دلسوز و اندیشمند که با خلق آثار ارزشمند و ماندگار گنجینه هنری و فرهنگی ایران را رونق بخشید را به جامعه هنری به‌خصوص اساتید، همکاران و دانشجویان تسلیت می‌گوید.