اخبار و اطلاعیه ها

چهارمین پیش‌نشست علمی همایش سواد فضای با حضور جمعی از استادان و پیشکسوتان دانشگاه بین‌المللی سوره، با همت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی و دانشگاه بین‌المللی سوره در این دانشگاه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دو کتاب «فیلم جستار، نظریه تا عمل» به کوشش دکتر رامتین شهبازی و «اقتباس در فیلم کوتاه،ساختار بصری تا مضمون» نوشته علیرضا بختیان و رامتین شهبازی، دوشنبه ۳۰ مهرماه در بخش کتاب و سینمای چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران رونمایی می‌شوند.

مطالعه بیشتر

روابط عمومی دانشگاه بین المللی سوره- معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بین المللی سوره در اطلاعیه ای نحوه پذيرش و مصاحبه تعیین صلاحیت عمومی معرفی‌شدگان (کد 40) چند برابر ظرفيت دانشگاه سوره در آزمون سراسري سال 1403 (کارشناسی پیوسته)را اعلام کرد.

مطالعه بیشتر

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در پیامی خطاب به ملت‌های مسلمان و جوانان غیور منطقه با تجلیل از مجاهد قهرمان، فرمانده «یحیی السنوار» تأکید کردند: جبهه مقاومت همان‌گونه که قبلاً با شهادت برجستگان خود از پیش‌روی بازنماند، با شهادت سنوار هم کمترین توقفی نخواهد داشت باذن‌الله. حماس زنده است و زنده خواهد ماند.

مطالعه بیشتر

با همکاری بسیج دانشگاه سوره، معاونت فرهنگی و با حضور جمعی از دانشجویان، استادان و کارمندان در سالن اجتماعات دانشگاه بین‌المللی سوره ویژه برنامه بزرگداشت شهید مقاومت سید حسن نصرالله برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دکتر مسعود پزشکیان رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی «اساسنامه دانشگاه بین‌المللی سوره» که در جلسه ۹۰۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌تصویب رسیده است، را برای اجرا ابلاغ کرد. به موجب این حکم، دانشگاه سوره، به دانشگاه بین‌المللی سوره تبدیل شد.

مطالعه بیشتر

نقالی ازجمله هنرهای روایی و آئینی ایران است که ریشه در باورها، فرهنگ و سنت این سرزمین کهن دارد. «محمد حاج محمدی» دانشجوی رشته نمایش «گرایش صحنه» در دانشکده هنر دانشگاه سوره است که طی سال‌های مختلف مقام‌ها و جوایز بسیاری را برای کارگردانی، اجرا، نقالی و برگزاری برنامه‌ها و نمایش‌های آیینی و سنتی کسب کرده است.با او به همین بهانه گفت‌وگو کردیم که در ادامه می‌خوانیم.