منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

اخبار و اطلاعیه ها

در آستانه سی سالگی دانشگاه سوره نمایشگاهی از آثار دانشجویان گروه گرافیک در نگارخانه آیه برپا شده است. مدیر گروه گرافیک دانشکده هنر سوره درباره روند تهیه، تولید و برپایی نمایشگاه خط کوفی بنایی در نگارخانه آیه توضیح می‌دهد.

مطالعه بیشتر

مراسم تقدیر از برگزیدگان جشنواره سرو سیمین در بخش دانشجویی و اهدای دیپلم افتخار و هدیه نقدی به استادان فعال و برگزیده حوزه صنایع دستی و مدیران برخی از دانشگاه‌های فعال کشور از جمله دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

«کتاب ژانر سینما؛ زیبایی‌شناسی و کارکردهای ژانر» در بخش هنر، چهل‌ویکمین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و سی‌ویکمین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران مورد توجه داوران قرار گرفته و شایسته تقدیر شناخته شد.

مطالعه بیشتر

چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در غرفه دانشگاه سوره و با حضور پرشور دانشجویان، استادان، کارکنان و عموم بازدیدکنندگان از غرفه دانشگاه سوره باشکوه و پررونق برگزار شد.