منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

جستجو بر اساس : معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

دانشگاه سوره ضمن عرض تشکر از ارسال مدارک از طریق ایمیل (پست الکترونیکی) معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به اطلاع میرساند انجام مصاحبه براساس تقویم اعلامی پیوست است.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره ضمن عرض تبریک مجدد به پذیرفته شدگان مرحله نخست آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1401، به اطلاع می رساند انجام فرآیند مصاحبه علمی شامل دو مرحله ارسال مدارک از طریق ایمیل(پست الکترونیکی) معاونت آموزشی وتحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره و انجام مصاحبه براساس تقویم اعلامی در اطلاعیه شماره (3) است. برای مصاحبه علمی انجام کامل هر دو مرحله الزامی است.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت روز معلم، نشستی صمیمانه با حضور دکتر محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره، اعضای هیأت رئیسه و اعضای هیأت علمی، روز شنبه مورخ ۱٠ اردیبهشت‌ماه ۱۴٠۱ در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی با موضوع «ظهور امتداد ولایت» به همت معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی و همکاری گروه معارف و عمومی دانشگاه سوره؛ روز دوشنبه مورخ ۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ به صورت مجازی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره در رشته دکترای علوم ارتباطات در دانشکده فرهنگ و ارتباطات و دکترای تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنرهای اسلامی در دانشکده هنر، اقدام به پذیرش دانشجو کرده است.