منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

جستجو بر اساس : دانشکده معماری و شهرسازی

روابط‌عمومی دانشگاه سوره- دانشجویان دانشگاه سوره افراد موفق و صاحب‌نام کم ندارد. علم آموزانی که نه‌تنها در زمینه رشته تحصیلی خود، که در جشنواره‌ها، مسابقات، کنفرانس‌ها و... به مقام‌های ارزشمندی دست‌یافته‌اند. محمد نوذری دانشجوی کارشناسی ارشد معماری داخلی دانشگاه سوره نیز یکی از همین دانشجویان صاحب دغدغه و علاقه‌مند به علم‌آموزی و پژوهش است که دارای رتبه برتر جشنواره جوان خوارزمی شده است.

مطالعه بیشتر

مهمان امروز روابط عمومی دانشگاه، سمیه زارعی نژاد دانشجوی ترم آخر رشته معماری در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره است تا از دنیای خود با کتاب و فعالیت‌هایش بگوید. او از کودکی به‌واسطه خواندن کتاب‌های مختلف نویسندگی را بهتر آموخته و این روزها راه و هدف حرفه‌ای خود را از همین مسیر پیداکرده است.

مطالعه بیشتر

آیین اختتامیه دوازدهمین دوره هفته معمار دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره؛ با حضور رئیس‌کل دانشگاه سوره، روسای دانشکده‌ها، مدیران، مسئولان، استادان و دانشجویان، روز جمعه مورخ 30 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 16 الی 19 در محل سالن سوره حوزه هنری به صورت حضوری برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، وبینار «نظام دستگاهی معماری ایران» به کوشش دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهش و انجمن علمی معماری در روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ ‌ در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، وبینار تخصصی «چالش‌های کاربرد مفاهیم و انگاره‌های ایرانی در معماری» به کوشش دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز چهارشنبه 28 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 14 الی 15:30 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، وبینار تخصصی «آینده‌نگری و آینده‌نگاری در معماری پس از انقلاب اسلامی» به کوشش دانشکده معماری و شهرسازی و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز چهارشنبه 28 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 10 الی 12 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت کانون و انجمن علمی معماری دانشگاه سوره و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، آیین اختتامیه دوازدهمین دوره هفته معمار، روز جمعه 30 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 16 در حوزه هنری برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، وبینار تخصصی «چالش‌های حفاظت و توسعه در بافت تاریخی ایران» به کوشش دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهش و انجمن علمی معماری در روز سه‌شنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ ‌ در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، وبینار «انگاره میانی رسیدن از صورت به محتوا در هنر و مبانی آن در معماری» به کوشش دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۸ با حضور ۳۱ نفر از علاقه‌مندان برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار، دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره مجموعه نشست‌هایی را در قالب کارگاه‌های آموزشی حضوری، سمینارها، بازدیدهای حضوری و کارگاه‌های آموزشی مجازی تدارک دیده است.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، و انجمن علمی (دانشجویی) دانشکده معماری و شهرسازی دوازدهمین دوره هفته معمار با مجموعه نشست‌ها، ورکشاپ‌های تخصصی و بازدیدهای علمی، از تاریخ دوشنبه 19 اردیبهشت تا تاریخ جمعه 30 اردیبهشت 1401 در دانشکده معماری و شهرسازی سوره برگزار می‌شود.