منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

جستجو بر اساس : اخبار و اطلاعیه های عمومی

روابط‌عمومی دانشگاه سوره- هفته‌ بسیج بر همگان مبارک باد، به‌ویژه بر رویش‌های تازه و با طراوت بسیجی که همچنان مانند نسل پیش از خود، فرزندان محبوب امام راحل عظیم‌الشأنند. مقام معظم رهبری

مطالعه بیشتر

کتاب وسیله‌ای است که دانش بشری به مدد آن از تباه شدن مصون می‌ماند و به آیندگان منتقل می‌شود. نام‌گذاری هفته کتاب و روزی در تقویم به نام روز کتاب‌خوانی و کتابدار نیز حرکتی برای پاسداشت و توجه بیشتر به فرهنگ کتاب‌خوانی است. به همین مناسبت و در روز کتابدار به کتابخانه مرکزی دانشگاه سوره رفتیم تا پای صحبت‌های زهرا سلیمی کارشناس پایگاه‌های اطلاعاتی و مسئول کتابخانه مرکزی دانشگاه سوره بنشینیم و از ناگفته‌های کتابخانه بشنویم.

مطالعه بیشتر

افرادی که به کتاب علاقه دارند و به‌اصطلاح کتاب‌خوان هستند، تجربه بیشتری از دنیا دارند و در مقایسه با دیگران افراد توانمندتری هستند. آناهیتا سماوات فارغ‌التحصیل رشته معماری جز این افراد است که از کودکی به کتابخانه می‌رفته و آن را جزئی از زندگی خود کرده است. تا جاییکه تصمیم می‌گیرد نخستین پادکست تخصصی در حوزه معماری را راه‌اندازی کند. او فارغ‌التحصیل رشته معماری از دانشگاه سوره است و از دغدغه‌هایش به روابط‌عمومی دانشگاه سوره می‌گوید.

مطالعه بیشتر

مدیر گروه مطالعات عالی هنر گفت: باوجود هجوم بی‌وقفۀ اطلاعات و سلطۀ رسانه، انقلاب دیجیتال و حضورِ فضای مجازی به‌عنوان یک واقعیت غیرقابل‌انکار در دورانِ معاصر، شایسته است بیشتر درباره جایگاه، اهمیت و ضرورت کتاب و کتاب‌خوانی باهمگان و به‌خصوص نسل جوان صحبت کنیم.

مطالعه بیشتر

در نشست خبری جشنواره گرافیک سوره تماشا که با حضور رئیس دانشکده هنر و برخی از مدیران مربوطه و مهمانان ویژه از شهرداری تهران در دانشگاه سوره برگزار شد به بررسی ظرفیت های جشنواره های دانشجویی و نوع عملکرد آنها اشاره شد.