منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

جستجو بر اساس : اخبار و اطلاعیه های عمومی

به مناسبت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و گرامیداشت روز معلم؛ گفت‌وگویی با استادان برجسته و پیشکسوت دانشگاه سوره، در گروه‌های آموزشی مختلف صورت گرفته است.

مطالعه بیشتر

کتاب «جامعه پلتفرمی؛ ارزش‌های عمومی در جهانی متصل‌کننده» ارائه‌کننده دیدگاهی تازه به پلتفرم‌ها در عصر رسانه‌های نوین است: «پلتفرم‌های آنلاین، نه صرفاً پدیده‌ای اقتصادی و نه سازه‌ای فناورانه با پیامدهای اجتماعی هستند، بلکه به عنوان جهانی متصل‌کننده، متصل بودگی و دور زدن نهادهای اجتماعی کنونی را امکان‌پذیر کرده‌اند».

مطالعه بیشتر

آن‌چه امروزه تحت عنوان هنر انقلاب اسلامی ایران شناخته شده است؛ هنری است متأثر از فضای حاکم بر زمان انقلاب که هنرمند، عکس‌العمل خود را با حداقل یک اثر هنری نشان داده است. هم‌زمان با اوج‌گیری انقلاب شکوهمند اسلامی، نقاشان انقلابی نیز در کنار حرکت‌های مردمی به فعالیت هنری خود ادامه دادند. همچنین دانشگاه سوره به مناسبت گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و سالروز شهادت سیدمرتضی آوینی؛ با یکی از پیشگامان هنر انقلاب اسلامی به گفت‌وگو پرداخته است.

مطالعه بیشتر

مرتضی آوینی منتقد هنری، روزنامه‌نگار و مستندساز جبهه و جنگ به شمار می‌رود که بعد از انقلاب اسلامی، خدمات ارزنده کم‌نظیری را در عرصه‌های گوناگون و گسترده هنر و اندیشه از خود به یادگار گذاشت به همین دلیل با پیشنهاد شاعران، نویسندگان و هنرمندان حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی به مقام معظم رهبری، سالروز شهادت وی را به عنوان روز هنر انقلاب اسلامی نام گذاری کردند.

مطالعه بیشتر

مراسم دید و بازدید کارکنان دانشگاه سوره به مناسبت نخستین روز کاری پس از تعطیلات نوروزی؛ روز یکشنبه مورخ 14 فروردین‌ماه 1401 از ساعت 9:30 الی 10:30 در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد. سال ۱۴۰۱ سال انتشار کتاب، نقد کتاب، بالا بردن بیشتر کیفیت کلاس‌ها، کیفیت پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و نشریات است تا بدین‌وسیله دانشجویان دانشگاه سوره بتوانند در جامعه به صورت حرفه‌ای حاضر شوند.

مطالعه بیشتر

مرکز رشد، کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه سوره برای توسعه کارآفرینی و ارتقای سطح فعالیت‌های حرفه‌ای دانش‌آموختگان دانشگاه، در محل سرای نوآوری صنایع خلاق دانشگاه آزاد اسلامی برپا خواهد شد.