منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

جستجو بر اساس : معاونت فرهنگی و دانشجویی

ویژه‌برنامه شب شعر «سوره ولایت» به همّت مدیریت امور فرهنگی و فعالیت‌های فوق‌برنامه دانشگاه سوره، به مناسبت ایام شهادت حضرت علی(ع) عصر سه‌شنبه ۳۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

اداره کل فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی با همکاری دانشگاه سوره، به مناسبت ماه مبارک رمضان؛ نمایشگاهی از آثار هنری و گنجینه نفیس قرآنی دانشجویان دانشگاه سوره در محل مجلس شورای اسلامی، از تاریخ 21 لغایت 31 فروردین‌ماه 1401 برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

وبینار آموزشی با موضوع «اهمال‌کاری و راه‌های مقابله با آن» به میزبانی کانون گرافیک و همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه سوره، روز چهارشنبه مورخ 18 اسفندماه 1400 ساعت 18:00 به صورت مجازی در سامانه LMS دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کتاب «حرکت» نوشته «علی صفائی حائری» به‌عنوان موضوع هشتمین و آخرین مسابقه مجازی کتاب‌خوانی از دومین دوره مسابقات «هشت‌بهشت» در سال 1400 برای دانشجویان سراسر کشور انتخاب شد.

مطالعه بیشتر

دفتر مشاوره و روان‌شناسی دانشگاه سوره از اواخر دهه ۸۰ کار خود را آغاز کرد و هدف آن کمک کردن به دانشجویانی بود که مشکلات و مسائل روان‌شناسی، روان‌شناختی و حتی اختلافات خانوادگی را مدنظر قرار داده و سعی کرده مشکلات دانشجویان را به نوعی برطرف کند تا در روند تحصیل خود بهبود داشته باشند.

مطالعه بیشتر

معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران با حمایت سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی کشور مرحله استانی ششمین دوره مسابقات ملی «پایان‌نامه سه‌دقیقه‌ای» ویژه دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران را در تاریخ دوشنبه 9 اسفند 1400 در دانشگاه تهران برگزار می‌کند.