منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

جستجو بر اساس : معاونت فرهنگی و دانشجویی

ویژه‌برنامه شب شعر «سوره ولایت» به همّت مدیریت امور فرهنگی و فعالیت‌های فوق‌برنامه دانشگاه سوره، به مناسبت ایام شهادت حضرت علی(ع) عصر سه‌شنبه ۳۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

اداره کل فرهنگی و روابط عمومی مجلس شورای اسلامی با همکاری دانشگاه سوره، به مناسبت ماه مبارک رمضان؛ نمایشگاهی از آثار هنری و گنجینه نفیس قرآنی دانشجویان دانشگاه سوره در محل مجلس شورای اسلامی، از تاریخ 21 لغایت 31 فروردین‌ماه 1401 برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

وبینار آموزشی با موضوع «اهمال‌کاری و راه‌های مقابله با آن» به میزبانی کانون گرافیک و همکاری معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه سوره، روز چهارشنبه مورخ 18 اسفندماه 1400 ساعت 18:00 به صورت مجازی در سامانه LMS دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کتاب «حرکت» نوشته «علی صفائی حائری» به‌عنوان موضوع هشتمین و آخرین مسابقه مجازی کتاب‌خوانی از دومین دوره مسابقات «هشت‌بهشت» در سال 1400 برای دانشجویان سراسر کشور انتخاب شد.

مطالعه بیشتر

دفتر مشاوره و روان‌شناسی دانشگاه سوره از اواخر دهه ۸۰ کار خود را آغاز کرد و هدف آن کمک کردن به دانشجویانی بود که مشکلات و مسائل روان‌شناسی، روان‌شناختی و حتی اختلافات خانوادگی را مدنظر قرار داده و سعی کرده مشکلات دانشجویان را به نوعی برطرف کند تا در روند تحصیل خود بهبود داشته باشند.