نخستین جلسه کارگاه آموزشی روانشناسی با عنوان «آثار رفتار جراتمندانه در ارتباطات بین فردی» دوشنبه ۵ آذرماه با تدریس محمدباقر ثباتی، روانشناس و عضو سازمان نظام روانشناسی، در ساختمان مرکزی دانشگاه بینالمللی سوره برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بینالمللی سوره نخستین کارگاه آموزشی روانشناسی با عنوان «آثار رفتار جراتمندانه در ارتباطات بین فردی» با تدریس محمدباقر ثباتی روانشناس برگزار شد. وی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص ارتباط جراتمندانه گفت: در این نوع از ارتباط، فرد، مسئولیت کار خود را بدون قید و شرط میپذیرد و بهگونهای رفتار میکند که نه به کسی صدمه زده و نه اجازه میدهد کسی به او صدمه بزند و این را بدون قیلوقال به دست میآورد.
وی افزود: در این میان میبایست از ابزارهای ارتباطی استفاده کنیم و زبان، تنها وسیلهای است که میتوانیم از طریق آن با دیگران ارتباط بگیریم. البته در این نوع از ارتباط به شرطی به درک مشترک میرسیم که بهگونهای که چیزی را میگوییم، طرف مقابل همان معنا را برداشت کند.
این استاد روانشناس در تعریفی از موانع ارتباطی اظهار داشت: موانع ارتباطی، مواردی هستند که در حالت عادی خیلی مشکلساز نیستند ولی در حالت ناراحتی (هیجانات مختلف) بهشدت ریسک ارتباط مؤثر و درست را پایین میآورند و منجر به توقف گفتوگو و شکاف عاطفی میشوند.
ثباتی در پایان به موانع ارتباطی ازجمله، انتقاد، نامگذاری، تشخیص گذاری، ستایش همراه با ارزیابی، دستور دادن، تهدید کردن، اخلاقی ساختن، پرسشهای زیاد و نامناسب، نصیحت کردن، منحرفسازی، بحث منطقی و اطمینان آفرینی اشارهکرده و پیرامون هر یک از موارد فوق توضیحاتی ارائه داد.
گفتنی است نخستین جلسه کارگاه آموزشی روانشناسی با عنوان «آثار رفتار جراتمندانه در ارتباطات بین فردی» دوشنبه ۵ آذرماه با تدریس محمدباقر ثباتی، روانشناس در دانشگاه بینالمللی سوره برگزارشده و زمان برگزاری جلسه دوم این کارگاه آموزشی روانشناسی متعاقباً اطلاعرسانی خواهد شد.
نظر خود را بنویسید