منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

جستجو بر اساس : دانشکده هنر

صنایع‌دستی از شاخه‌های فرهنگی، هنری، مهارتی و معیشتی بوده که از ابتدای تاریخ و تمدن بشر با انسان عجین است. اولین دست‌سازه‌های بشری امروزه به‌عنوان صنایع‌دستی شناخته می‌شود.

مطالعه بیشتر

صنایع‌دستی ایران نشانه‌هایی از فرهنگ و هویت مردم سرزمین ما هستند. این آثار ریشه در تمدن ایران دارند و قدمت آن‌ها به دوران ایران باستان می‌رسد.

مطالعه بیشتر

دانشکده هنر و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال 1401، سیزده کرسی‌های ترویجی در حوزه هنر نمایشی و هنر اسلامی برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

هنر صنایع‌دستی، ترکیبی از صنعت و هنر اصیلی است که باتوجه به پیشینه‌ای که دارد جایگاهی در دل خانواده‌ها، در جامعه و در صدور فرهنگ به دنیا دارد. از این‌رو نگرشی جدید با رویکرد تجاری‌سازی و روحیه جهادی می‌تواند به رشد و توسعه صنایع‌دستی کشورمان کمک کند.

مطالعه بیشتر

وبینار «تفسیر و فرا تفسیر در مطالعات هنر اسلامی» از مجموعه وبینارهای رشته‌ی دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی به کوشش دانشکده هنر و با همکاری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره اجرا شد. این نشست در روز سه‌شنبه ۱۰ خرداد‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۸:۳۰ با حضور ۴۵ نفر از علاقه‌مندان در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سیزدهمین دوره جشنواره دانشجویی فیلم کوتاه «سایه»؛ پس از سه سال وقفه، در دو بخش کارگاهی و رقابتی از تاریخ 29 اردیبهشت‌ماه الی 4 خردادماه 1401 در موزه هنرهای معاصر تهران و سینما سپیده برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

نشست تخصصی «مرزها و حدود زیبایی‌شناسی اسلامی» از مجموعه وبینارهای رشته دکتری تاریخ تطبیقی و تحلیلی هنر اسلامی به کوشش دانشکده هنر و با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز دوشنبه 26 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 17 الی 18:30 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه سوره برگزار شد.