منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

جستجو بر اساس : دانشکده فرهنگ و ارتباطات

خبرنگار گرامی‌باد روابط‌عمومی دانشگاه سوره- در هفدهم مردادماه سال ۱۳۷۷، محمود صارمی خبرنگار خبرگزاریِ جمهوری اسلامی، به همراه هشت نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزارشریف افغانستان به دست گروهک تروریستی طالبان به شهادت رسید.

مطالعه بیشتر

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در تبیین دیدگاه امام خمینی (ره) در ارتباط با رسانه گفت: امام (ره) به آزادی و نگاه نقد در مطبوعات و رسانه معتقد بود اما با توطئه، هنجار و قانون‌شکنی مخالف بود.

مطالعه بیشتر

استاد ارتباطات دانشگاه سوره درباره لزوم جشن های اسلامی برای مردم ایران می گوید: از برخی از اعیاد بزرگ ما غفلت شده بود که حالا یک بازنگری هم بین مردم و هم بین مسوولان در حال رخ دادن است که آن‌هم توجه به وجه شادی دین مبین اسلام است.

مطالعه بیشتر

دانشگاه سوره برای دومین سال در حال پذیرش دانشجوی دکتری در رشته علوم ارتباطات است. دانشجویان واجد شرایط در سالن جلسات دانشگاه سوره به نوبت وارد شده و مصاحبه‌ای باحضور استادان این دانشگاه انجام می‌شود.

مطالعه بیشتر

اختتامیه هفته ارتباطات و روابط عمومی درجه‌ات گرامیداشت هفته ارتباطات و همچنین بزرگداشت دکتر باقر ساروخانی، به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه؛ یکشنبه یک خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۵ الی ۱۷ به صورت حضوری در سالن اجتماعات ساختمان مرکزی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی «مطالعات تطبیقی در ادبیات پایداری» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره؛ اجرا شد. این نشست روز یکشنبه 1 خردادماه 1401 از ساعت 12 الی 14 با حضور 65 نفر در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی «کرانه‌های موضوعی در ادبیات پایداری» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز شنبه 31 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 14:30 الی 16 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی، وبینار تخصصی با عنوان «رسانه ملی و جهاد تبیین؛ رویکرد تحولی» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز شنبه مورخ 31 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 11 الی 13 به صورت مجازی در سامانه آموزش دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی با عنوان «مختصات مدیریت رسانه در ایران»، به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ 28 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 14:30 الی 16 به صورت حضوری در دانشکده ارتباطات و مجازی در سامانه آموزش دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی، وبینار تخصصی با عنوان «وارونگی افکار عمومی» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ 28 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 11 الی 12:30 به صورت مجازی در سامانه آموزش دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات، وبینار با موضوع «آشنایی با نرم‌افزار SPSS» به همت دانشکده فرهنگ‌ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز سه‌شنبه 27 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۹، با حضور ۳۰ نفر از علاقه‌‌مندان به صورت مجازی در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی «اخلاق در پژوهش» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز سه‌شنبه 27 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 14 الی 15:30 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه و حضوری در دانشکده ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته‌ی ارتباطات، وبینار تحت عنوان «متاورس و آینده ارتباطات» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی در روز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۶ الی ۱۸ به صورت مجازی در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار می‌کند.