منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری

جستجو بر اساس : دانشکده فرهنگ و ارتباطات

دانشگاه سوره برای دومین سال در حال پذیرش دانشجوی دکتری در رشته علوم ارتباطات است. دانشجویان واجد شرایط در سالن جلسات دانشگاه سوره به نوبت وارد شده و مصاحبه‌ای باحضور استادان این دانشگاه انجام می‌شود.

مطالعه بیشتر

اختتامیه هفته ارتباطات و روابط عمومی درجه‌ات گرامیداشت هفته ارتباطات و همچنین بزرگداشت دکتر باقر ساروخانی، به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه؛ یکشنبه یک خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۱۵ الی ۱۷ به صورت حضوری در سالن اجتماعات ساختمان مرکزی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی «مطالعات تطبیقی در ادبیات پایداری» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره؛ اجرا شد. این نشست روز یکشنبه 1 خردادماه 1401 از ساعت 12 الی 14 با حضور 65 نفر در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی «کرانه‌های موضوعی در ادبیات پایداری» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز شنبه 31 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 14:30 الی 16 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی، وبینار تخصصی با عنوان «رسانه ملی و جهاد تبیین؛ رویکرد تحولی» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز شنبه مورخ 31 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 11 الی 13 به صورت مجازی در سامانه آموزش دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی با عنوان «مختصات مدیریت رسانه در ایران»، به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ 28 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 14:30 الی 16 به صورت حضوری در دانشکده ارتباطات و مجازی در سامانه آموزش دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی، وبینار تخصصی با عنوان «وارونگی افکار عمومی» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ 28 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 11 الی 12:30 به صورت مجازی در سامانه آموزش دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات، وبینار با موضوع «آشنایی با نرم‌افزار SPSS» به همت دانشکده فرهنگ‌ و ارتباطات و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز سه‌شنبه 27 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۷ الی ۱۹، با حضور ۳۰ نفر از علاقه‌‌مندان به صورت مجازی در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی «اخلاق در پژوهش» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز سه‌شنبه 27 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 14 الی 15:30 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه و حضوری در دانشکده ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته‌ی ارتباطات، وبینار تحت عنوان «متاورس و آینده ارتباطات» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی در روز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۶ الی ۱۸ به صورت مجازی در سامانه مجازی دانشگاه سوره برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی «روزنامه‌نگاری در جهان معاصر» به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز دوشنبه 26 اردیبهشت‌ماه 1401 از ساعت 13:30 الی 15:30 به صورت مجازی در سامانه دانشگاه و حضوری در دانشکده ارتباطات دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی وبینار تخصصی با عنوان «مصاحبه‌ خبری ‌و پژوهشی»، به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز دوشنبه مورخ 26 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 11 الی 12:30 در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار تخصصی با عنوان «اجرا و گویندگی» به مناسبت گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی، به کوشش دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه، روز یکشنبه مورخ 25 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 15 الی 17 به صورت مجازی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نخستین نشست تخصصی با موضوع «جنگ اوکراین از دریچه روابط بین‌الملل» به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی، به همت دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه؛ روز یکشنبه مورخ 25 اردیبهشت‌ماه 1401 ساعت 13 الی 14:30 به صورت مجازی در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، پس از جذب دانشجو در مقطع دکتری رشته علوم ارتباطات و گذراندن نیم‌سال اول تحصیلی 1401_1400 با هدف شناسایی نیازها و ارتقاء سطح کیفی آموزش، به مصاحبه با دو تن از دانشجویان خود پرداخت و به این منظور، نقد و نظر آنان را در خصوص وضعیت برگزاری نخستین دوره مقطع دکتری در رشته ارتباطات دانشگاه سوره جویا شد.

مطالعه بیشتر

دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، نخستین دانشگاه غیرانتفاعی بوده که با کسب مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مقطع دکترای ارتباطات برای نیم‌سال اول تحصیلی 1401_1400 به پذیرش دانشجو مبادرت ورزید و به آموزش و پرورش دانشجویان در این زمینه پرداخته است.