دکتر محمدحسین ساعی با تأکید بر نقش کلیدی رسانه ملی در حفظ انسجام ملی و خنثیسازی جنگ روانی دشمن، عملکرد صدا و سیما را افتخارآفرین و درخور تدریس در دانشگاههای جهان دانست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی سوره دکتر محمدحسین ساعی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس دانشگاه بین المللی سوره، با بیان اینکه دفاع از کشور در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی یک اتفاق ملی بزرگ است، به هفتهنامه صدا و سیما توضیح داد: «این تجربه موجب افزایش انسجام ملی، مهربانی و همبستگی شده است. خون شهدا دیدگاه بسیاری را تغییر داد و حالا با تجربه دفاع مقدس و حماسههایی که فرزندان این سرزمین با اتکا به خداوند و توسل به اهلبیت علیهمالسلام رقم زدند، فضایی برای جهاد تبیین ایجاد کرد که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است.»
وی افزود: «اپوزیسیونهایی که عمله و مزدور دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی دشمناند، در این مدت لو رفتند و مردم از جریانهای معاند نفرت پیدا کردند. انزجار جمعی از دشمن منافق، یک دستاورد بزرگ برای کشور است. دشمنان در محاسبات خود گمان میکردند با ضربه به مرکزیت اداره جامعه، میتوانند قدرت تصمیمگیری را از نظام بگیرند و مردم را به خیابانها بیاورند و به اهداف خود برسند. اما به لطف خداوند و با نظر حضرت ولیعصر (عجالله تعالی فرجهالشریف)، نقشه آنها نقش بر آب شد.»
این متخصص علوم ارتباطات خاطرنشان کرد: «رسانه ملی در این دوازده روز تعهدی نزدیک به ایثارگری در اطلاعرسانی از خود نشان داد. خبرنگاران صدا و سیما حتی اجازه ندادند که آنتن لحظهای خاموش شود و برنامهریزی دشمن را به هم ریختند. این افتخار در تمام دانشگاههای جهان قابل تدریس است. باید ابعاد مختلف این ماجرا مدون شود و از منظر حقوقی نیز مورد بحث قرار بگیرد.»
ساعی با تأکید بر اینکه تجربه نشان داده نمیتوان به آتشبس از سوی رژیم صهیونیستی اطمینان داشت، اظهار کرد: «احتمال تبادل آتش و شکلگیری جنگ فراگیر دور از ذهن نیست و فکر میکنم در دوران پساجنگ، باید صدا و سیما روی همین نکته محتواسازی کند. دشمن بهواسطه فشار نظامی ایران، مجبور به عقبنشینی شد، خودش را برای ادامه مسیر در مقابل اقتدار ایران ناتوان دید و مردم باید از این حقایق مطلع باشند. بدانند که ممکن است دوباره جنگی آغاز شود. صدا و سیما در این امر نقش مهمی بر عهده دارد.»
رئیس دانشگاه بین المللی سوره خاطرنشان کرد: «ما باید در شرایط آرامش، خلأهایی را که در دوران جنگ کشف کردهایم، برطرف کنیم تا جلوی هر خطری را بگیریم. مردم و نخبگان میتوانند در خصوص این موارد بحث کنند و به راهکار برسند و در نهایت کشور را به بازسازی و تجدید قوا رهنمون شوند تا با آمادگی بیشتری با جنگ احتمالی در آینده مواجه شویم.»
همچنین صدا و سیما باید دستاوردهای ارزشمندی را که در این دوران کسب کرده، و همبستگی و اجماع مردم در نفرت از رژیم صهیونیستی و آمریکا را حفظ کند و در شبکههای برونمرزی نیز به معرفی شهدای کشور به مردم دنیا بپردازد.
نظر خود را بنویسید