منتظر باشید تا صفحه کامل بارگذاری شود
غیرفعال کردن حالت بارگذاری
×

مشاهده خبر

هفته تصویرگری دانشگاه بین‌المللی سوره از چهاردهم آبان‌ماه با برگزاری نمایشگاه آثار تصویرگران جوان ایرانی و حضور هنرمندان و استادان برجسته این حوزه آغاز شد و در طی چند روز با نشست‌ها، کارگاه‌ها و برنامه‌های تخصصی ادامه یافت. این مجموعه شامل ۶۸ اثر هنری از تصویرگران سراسر کشور بود؛ آثاری که از میان بیش از ۳۰۰ اثر ارسال‌شده به فراخوان انتخاب شدند. داوری این رویداد را دکتر هاجر سلیمی‌نمین (عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا) و منصوره‌سادات محمدی (مدرس دانشگاه و عضو انجمن تصویرگران ایران) بر عهده داشتند. این نمایشگاه از چهاردهم تا نوزدهم آبان‌ماه برای بازدید علاقه‌مندان دایر بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی سوره، نخستین روز از هفته تصویرگری با افتتاح نمایشگاه آثار تصویرسازان جوان ایرانی همراه بود؛ مراسمی که با حضور کاظم طلایی، تصویرگر نام‌آشنا و فعال حوزه نشر، رنگ و جلوه‌ای ویژه گرفت. طلایی در این نشست درباره ورود هنرمندان به بازار کار سخن گفت و نمونه‌هایی از آثار تصویرگری خود در حوزه نشر را برای دانشجویان به نمایش گذاشت.

در روز دیگری از هفته تصویرگری، دانشگاه بین المللی سوره میزبان مسعود شجاعی طباطبایی، هنرمند بین‌المللی کاریکاتور و از پیشکسوتان عرصه تصویرسازی بود. شجاعی طباطبایی در این نشست درباره کاریکاتور و نقش رو‌به‌گسترش هوش مصنوعی در خلق آثار، توضیحاتی ارائه کرد.

همچنین روز شنبه هفدهم آبان، ارسلان عیوض‌زاده، فعال حوزه هوش مصنوعی، کارگاهی تخصصی درباره تصویرگری و کاربردهای هوش مصنوعی داشت، دکتر زهرا عسلی، عضو هیأت علمی دانشکده هنر و طراح و گرافیست گرداننده کارگاه بعدی بود. او کارگاه تصویرسازی و استاپ‌موشن را در نگارخانه آیه برگزار کرد و چندین اثر نیز توسط دانشجویان در همان جلسه تولید شد. در روز سه‌شنبه، آخرین روز هفته تصویرگری، گروه گرافیک و تصویرگری میزبان کمیل کریمی، تصویرگر و دیجیتال پینتر بود. کریمی در این کارگاه یک اثر دیجیتال را از صفر تا صد در حضور دانشجویان خلق کرد و درباره تکنیک‌ها و رویکردهای کاربرد هوش مصنوعی در بازار کار توضیحاتی ارائه داد.

لیلا نیرومند مدیر گروه ارتباط تصویری و تصویرسازی دانشکده هنر سوره، ضمن قدردانی از تمام دست‌اندرکاران برگزاری هفته تصویرگری اعلام کرد: «خوشبختانه هفته تصویرگری امسال با موفقیت و دستاوردهای خوب به پایان رسید و امیدواریم در سال‌های آینده با تلاش بیشتر، برنامه‌هایی پربارتر برای دانشجویان برگزار کنیم.»

 

 

 

 

 

 

اشتراک در:

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهآغاز هفته تصویرگری در دانشگاه بین المللی سوره با حضور استادان برجسته و کارگاه‌های تخصصی

نظر خود را بنویسید