جلسه اول کارگاه روانشناسی با تدریس دکتر زهرا رویتوند، روانشناس و مدرس دانشگاه با عنوان «راهکارهای کنترل افکار منفی» باهدف افزایش کیفیت زندگی، چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ در ساختمان مرکزی دانشگاه بینالمللی سوره برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه بینالمللی سوره، زهرا رویتوند در ابتدای این کارگاه، افکار منفی را شامل باورهای بدبینانه که ممکن است در مورد خود، افراد دیگر، موقعیتها یا جهان باشد عنوان داشت و بیان کرد: گاهی اوقات افکار منفی، تحریف شناختی نامیده میشوند؛ به این معنا که آنها الگوهای فکری معیوب هستند که میتوانند منجر به منفی گرایی شده و در ایجاد مشکلاتی نظیر اعتمادبهنفس ضعیف، اضطراب و افسردگی نقش داشته باشند.
وی در ادامه به متغیرهای اساسی افکار منفی مانند خلقوخوی، مهارت بقا، یادگیری از دیگران، تحریفهای شناختی و مسائل مربوط بهسلامت روان اشاره کرد و پیرامون هرکدام، توضیحاتی داد.
رویتوند در بخش دیگری از این کارگاه آموزشی روانشناسی به چرخه افکار، احساس و رفتار و چگونگی ارتباط این عناصر با یکدیگر پرداخت و با مثالهای ملموس به جزئیات این چرخه اشاره کرد.
این مدرس دانشگاه در بخش پایانی کارگاه «راهکارهای کنترل افکار منفی» با اشاره به مواردی مانند استفاده از ذهن آگاهی برای ایجاد خودآگاهی و شناسایی افکار منفی جایگاه و اهمیت هر یک از این عناصر را بیان کرده و درخصوص جایگزینی افکار منفی با افکار واقعیتر و مثبت، تمرین پذیرش بهجای تلاش برای اجتناب و استفاده از دفتر خاطرات برای ردیابی افکار خود توضیحاتی داد.
گفتنی است نخستین نشست از کارگاه آموزشی «راهکارهای کنترل افکار منفی» پس از پاسخ به پرسش های شرکت کنندگان در ساعت ۱۲ به پایان رسید.
نظر خود را بنویسید