همچون سالهای گذشته همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، رویداد «سوره سلام» برای دانشجویان جدیدالورود در مورخ چهارشنبه 16 آبان 1403 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بینالمللی سوره، آیین افتتاحیه سال تحصیلی جدید با حضور بیش از 400 دانشجو، رئیس دانشگاه، مدیران و مسئولان گروههای درسی و سایر کارکنان در سالن «سوره» حوزه هنری برگزار شد.
در ابتدای آیین «سوره سلام» دکتر «محمدحسین ساعی» رئیس دانشگاه بینالمللی سوره، ضمن سلام و خوشآمد گویی به دانشجویان جدیدالورود و آرزوی موفقیت برای آنها گفت: ما در این دانشگاه استادان و کارکنانی داریم که دوست دارند آنچه یاد گرفتند و تجاربی که کسب کردهاند را به دانشجویان بیاموزند تا آن عزیزان بتوانند از این نکات در زندگیشان استفاده کرده و انشاالله در آینده تبدیل به شخصیتهای بزرگی برای خود و کشور شوند.
ساعی ادامه داد: دو نکته دیگر که باید خدمتتان عرض کنم این است که در یک سال اخیر اتفاقاتی رخداده که برای ما مرز بین انسان بودن و شیطان بودن است. من معتقدم که همه شما در جبهه انسانیت حضور دارید بااینحال اگر افرادی باشند که بخواهند در جبهه شیطان فعالیت کنند، من بهشخصه شدیدترین برخورد را با آنان خواهم کرد و تمام توانم را میگذارم تا جلوی افرادی که به فکر کشور و منافعش نیستند و از اسرائیل و تحریم ایران و حمله به کشور حمایت میکنند بایستم.
ایشان ضمن تأکید بر ضرورت رعایت قوانین و مقررات دانشگاه تصریح کرد: هدف این قوانین پیشرفت شما و درنهایت پیشرفت دانشگاه است؛ درنتیجه سعی کنید کلیه قوانین انضباطی، فرهنگی، آموزشی و سایر قوانین موجود در دانشگاه را مطالعه کرده و همسو با آنها گام بردارید.
در ادامه دکتر یوسف خجیر قائم مقام دانشگاه بینالمللی سوره طی سخنانی با تاکید بر اهمیت شناخت جایگاه فعلی دانشجویان سوره گفت: شما باید از همینالان برای آینده خود برنامهریزی و هدفگذاری داشته باشید تا ان شاالله با تلاش و پشتکار، پلههای ترقی را یکی پس از دیگری طی کنید.
رئیس دانشکده هنر دکتر کاظم نظری نیز با اشاره به موقعیت مناسب نودانشجویان دانشگاه بینالمللی سوره برای کسب تجربه در دوران دانشجویی گفت: ما دانشجویان موفق فراوانی داشتهایم که از دانشکده هنر دانشگاه بین المللی سوره فارغالتحصیل شده و تبدیل به بزرگانی در عرصه فعالیت خودشان شدهاند و یا در جشنوارههای فراوانی مقام کسب کردهاند.
وی با اشاره به جمله معروف «تجربه بزرگترین معلم است» گفت: باید در این چهارساله دوره کارشناسی تا میتوانید تجربه کسب کنید یا حتی شکست بخورید و مجدداً تلاش کنید.
سپس رئیس دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بینالمللی سوره طی سخنانی خطاب به دانشجویان دانشکده خود گفت: دانشکده ما دارای محیطی صمیمانه و همدلانه است؛ انجمنها و گروههای زیادی داریم که از شما دانشجویان گرامی دعوت می کنم با توجه به سلایق خود در آنها فعالیت کنید.
دکتر نجمه دشتکی افزود: دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بین المللی سوره دارای چهار انجمن معماری، شهرسازی، معماری داخلی و معماری ایرانی اسلامی بوده و در کنار آنها بسیج دانشجویی، باشگاه پژوهشگران و تولیدات جوان نیز در این دانشکده دایر است.
وی با اشاره بهاینکه خود او نیز دانشجوی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بین المللی سوره بوده است، اظهار داشت: تعدادی از همکاران من هم دانشجوی سوره بودهاند و اکنون سِمتهای مهمی در این دانشگاه دارند؛ مثل دکتر لیلا مقیمی مدیر گروه معماری و دکتر ساره نیکآبادی معاون دانشکده.
پس از ایشان، خانم احمدی کارشناس دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه بینالمللی سوره، ضمن معرفی دفتر مشاوره و روانشناسی به نودانشجویان اظهار داشت:
بهمنظور دسترسی بیشتر دانشجویان به خدمات روانشناسی علاوه بر مشاورههای حضوری، مشاورههای تلفنی نیز انجام میشود، همچنین استفاده از خدمات مرکز مشاوره کاملاً رایگان بوده و هیچکونه هزینهای برای امور مشاورهای از دانشجویان دریافت نمیشود.
احمدی ادامه داد: این مرکز به اصل رازداری و امانت پایبند است و کلیه مطالبی که با اساتید دفتر مشاوره و روانشناسی مطرح میشود، کاملاً محرمانه باقی خواهد ماند؛ در نتیجه دانشجویان دغدغه خاطری در این خصوص نداشته باشند.
وی در پایان سخنانش، دانشجویان را به شرکت در کارگاههای آموزشی روانشناسی که بهزودی برگزار خواهند شد تشویق کرد.
سخنران بعدی، حجت الاسلام و المسلمین علی سرلک بود که ضمن تشویق و ترغیب نو دانشجویان به امیدواری و داشتن هدف برای آینده بیان کرد: سعی کنید برای آیندهتان برنامه ریزی داشته باشید و مسیر و زمان زندگی را با شکوِه از دست ندهید. سعی کنید مشکلات روبه رویتان را با داشتن هدف و برنامهریزی برای آینده حل کنید؛ چرا که اگر بخواهید با گلهگذاری مقابل مشکلات قرار بگیرید، نهتنها آنها برطرف نمیشوند بلکه ناگهان به خود میآیید و میبینید خودتان در آن مشکلات حلشدهاید و 20 سال هم از آن گذشته است. پس سعی کنید در تمامی مراحل زندگی با هدف گذاری و برنامهریزی به جلو بروید.
در ادامه معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه بین المللی سوره ضمن تأکید بر هدف و رویکرد دانشگاه بین المللی سوره گفت: من سال 1390 از دانشگاه سوره در رشته تبلیغ و ارتباطات فرهنگی فارغالتحصیل شدم، آن زمان اساتید ما میگفتند، پایاننامههایتان را طوری تنظیم کنید که به بحث کاربرد هنر در تبلیغ دین در آن لحاظ شود؛ همین نکته کوچک نشاندهنده دیدگاه و هدف دانشگاه بود.
دکتر علی جوادی افزود: شما در مقطع حساسی تصمیم به خواندن هنر گرفتید؛ اکنونکه شما وارد عرصه هنر شدهاید و میخواهید از زبان هنر به بیان خواستهها و تحقق رؤیاهایتان بپردازید با مسیر پرمخاطره و سختی مواجه هستید و آنهم جنگ روایتهاست، زیرا ما در این زمینه بسیار عقب هستیم و شما میتوانید این عقبماندگی را بابیان، خلاقیت و نوآوری هنریتان جبران کنید.
وی افزود: شما میتوانید در قالب هنر فیلم، طرح گرافیکی یا هر سبک دیگری از هنر، وضعیت کشور را برای دیگران تصویرسازی کنید. اما متأسفانه فرهنگ غلط و اشتباهی در کشور جا افتاده و اکثراً سعی دارند نواقص کشور را در قالبهای هنری به سایر کشورها منتقل کنند که طبعاً امر پسندیدهای نیست.
در انتهای برنامه مدیر فرهنگی دانشگاه بین المللی سوره ضمن معرفی فعالیت های دانشجویی در دانشگاه بین المللی سوره بیان کرد: ما در این دانشگاه 16 کانون، انجمن و تشکل داریم.
دکتر احمد رضا کاویار خاطرنشان کرد: ما برنامههای فرهنگی مختلفی در واحد فرهنگی برای دانشجویان تدارک دیدهایم که سعی کنید در آنها حضور پیدا کنید.
اجرای موسیقی سنتی، شعرخوانی در قالب استندآپ کمدی، تئاتر، مسابقه، گفت و گو با انجمن ها و پخش کلیپ های ویدیویی مانند سرود دانشگاه بینالمللی سوره از دیگر بخش های این مراسم بود؛ در حاشیه این رویداد نیز انجمن های دانشجویی به معرفی خود و نمایش بخشی از آثارشان برای دانشجویان جدیدالورود پرداختند.
عکس: نسیم شکری
نظر خود را بنویسید