سومین گردهمایی کانون‌ها، انجمن‌های علمی و تشکل‌های دانشجویی با حضور دکتر محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دبیران و اعضای کانون‌ها،انجمن‌های علمی و تشکل‌های دانشجویی در جلسه‌ای با حضور رئیس دانشگاه، مدیر فرهنگی و فعالیت‌های فوق‌برنامه و جمعی دیگر از کارکنان دانشگاه، روز شنبه مورخ هفت مهرماه در سالن اجتماعات دانشگاه سوره حضور پیدا کردند.

این نشست با پیشنهاد مدیر فرهنگی و موافقت رئیس دانشگاه یک‌بار در هر فصل با حضور دانشجویان فعال و علاقه‌مند به این حوزه برگزار می‌شود.

اعضای کانون‌ها و انجمن‌ها در این نشست با مطرح کردن درخواست‌های دانشجویان، مشکلات و پیشنهادهای دانشجویی، نظرات خود را بیان کردند صحبت‌های آن‌ها موردبررسی قرار گرفت.

در این جلسه دکتر ساعی به مبحث مقاومت و ترور شهید سید حسن نصرالله پرداخت و نکاتی در مورد مسائل روز بیان کرد.

دکتر کاویار نیز نکاتی در مورد سوره سلام، سایت فرنما و همچنین مسائل جاری دانشگاه توضیحاتی ارائه کرد.

در انتها نیز دانشجویان نظرات و پیشنهادهای خود با رئیس دانشگاه و مدیر فرهنگی مطرح کردند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهگردهمایی کانون‌ها، انجمن‌های علمی و تشکل‌های دانشجویی با رئیس دانشگاه