به مناسبت گرامیداشت روز معلم، مراسمی صمیمانه و با شکوه در فضای باز حیاط دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه بین المللی سوره برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بین المللی سوره آیین گرامیداشت روز معلم و ارج نهادن به مقام والای استادان، در فضای باز حیاط دانشکده معماری و شهرسازیِ دانشگاه بین المللی سوره برگزار شد.
این مراسم با حضور استادان، میهمانانی از داخل و خارج از دانشگاه، جمعی از مسئولان دانشگاه، دانشجویان و کارکنان دانشکده همراه بود. در این آیین که با هدف تکریم تلاشهای علمی و فرهنگی استادان برگزار شد، از استادان مدعو دانشکده معماری و شهرسازی با اهدای لوح تقدیر و هدایا، قدردانی بهعمل آمد.
برنامهریزی و اجرای این مراسم با مشارکت فعال و همدلانه استادان، دانشجویان و کارکنان دانشکده صورت گرفت و از جمله بخشهای جذاب برنامه، پخت آش با همکاری کارکنان دانشکده معماری و شهرسازی و همراهی دکتر محمدصادق خاجی و دانشجویان در حیاط دانشکده بود که با استقبال گرم حاضران روبهرو شد.
در ادامه، دکتر دشتکی، رئیس دانشکده معماری و شهرسازی، ضمن خوشآمدگویی به میهمانان، از حضور پرشور استادان و مشارکت آنان در برنامههای دانشکده قدردانی کرد. وی همچنین به معرفی بخشی از دستاوردهای پژوهشی، آموزشی و فرهنگی دانشکده در سال گذشته پرداخت و با ترسیم چشمانداز پیشروی دانشکده، بر اهمیت برنامهریزی منسجم، گسترش فعالیتهای علمی و پژوهشی، تأکید کرد. دکتر دشتکی ابراز امیدواری کرد: در سال جدید با همراهی و تلاش جمعی استادان، شاهد تحولات مثبتی در مسیر ارتقاء جایگاه دانشکده خواهیم بود.
از بخشهای ویژه این مراسم، رونمایی از کتاب «واکاوی مفهوم کرکسیون در آموزش معماری» بود که با حضور و سخنرانی نویسنده اصلی کتاب، دکتر میترا غفوریان و همچنین همکاران این طرح، مهندس زینبخاتون داعیپور و مهندس داریوش کسرائی برگزار شد. در این نشست، اهمیت توجه به مفهوم کرکسیون و نقش آن در فرآیند آموزش معماری به طور خلاصه توسط سخنرانان مورد اشاره قرار گرفت.
همچنین دکتر طباطبائی، معاون پژوهشی دانشگاه، طی سخنانی به بیان سیاستها و حمایتهای معاونت پژوهشی از فعالیتهای علمی و تألیف آثار استادان پرداخت و بر لزوم گسترش تولید محتوای علمی در حوزه معماری و شهرسازی تأکید کرد.
در ادامه، دکتر حیدر جهانبخش، با ارائه توضیحاتی پیرامون مراحل تدوین و نگارش اثر، از برنامههای آتی برای انتشار کتابهای مشابه در حوزه آموزش معماری خبر داد.
دکتر سید غلامرضا اسلامی نیز در سخنرانی خود، به اهمیت توسعه ارتباطات بینالمللی در حوزه آموزش معماری پرداخت و آن را یکی از ارکان مهم در ارتقای جایگاه دانشگاه بین المللی سوره در سطح جهانی دانست. وی تأکید کرد که ارتباط مؤثر با دانشگاهها و مراکز علمی بینالمللی میتواند مسیر تحول و توسعه پایدار را هموار سازد.
در ادامه این مراسم، دکتر مرتضی اسماعیلی با تفالی به اشعار حافظ، به فضای معنوی جمع افزود.
از دیگر برنامههای هنری این روز، اجرای اسکیس و خطاطی بر روی کاشیهای سفالی توسط استادان دانشکده بود. قرار است این کاشیهای طراحیشده که نام هر استاد بر آنها حک شده، بهعنوان یادگار این مراسم در یکی از دیوارهای دانشکده نصب و ثبت شود.
پایانبخش این مراسم، اجرای شعرخوانی توسط آقای میثم یوسفی و آقای شاهرخ کلانتری بود که با استقبال و توجه حاضرین همراه شد. در پایان نیز میهمانان، استادان و دانشجویان با گرفتن عکس دستهجمعی، خاطرهای ماندگار از این روز بهیادماندنی ثبت کردند.
نظر خود را بنویسید