ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه سوره در ۱۸ رشته از امروز 24 مهر 1403  آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی سوره، سازمان سنجش تعداد 665 دانشجو را در مقطع کارشناسی به دانشگاه معرفی کرد که ۵۱۷ نفر از آن‌ها در 18 رشته تحصیلی  ثبت‌نام غیرضروری داشتند.

گفتنی است ثبت‌نام نودانشجویان کارشناسی از سه‌شنبه 24 مهرماه 1403 آغاز و تا پنجشنبه 26 مهرماه ادامه دارد. دانشجویان بر اساس رشته تحصیلی در این سه روز ثبت‌نام می‌کنند.  ثبت‌نام در رشته‌های هنری در روز سه‌شنبه و چهارشنبه و ثبت‌نام رشته‌های علوم انسانی معماری و شهرسازی روز پنجشنبه انجام می‌گیرد دانشجویان مدارک کاملی که از آن‌ها خواسته‌شده است را به همراه داشته باشند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهثبت‌نام حضوری نودانشجویان کارشناسی پیوسته دانشگاه سوره آغاز شد