ثبت‌نام حضوری پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد ورودی 1403 دانشگاه سوره آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، یوسف خجیر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در این زمینه بیان کرد: ثبت‌نام حضوری داوطلبان پذیرفته‌شده در مقطع کارشناسی ارشد 1403 دانشگاه سوره از روز شنبه 24 شهریورماه تا سه‌شنبه 27 شهریورماه است که پذیرفته‌­شدگان با مدارکی که از قبل اعلام‌شده است به دانشگاه سوره ساختمان شماره 1 واقع در تقاطع خوش و آزادی مراجعه می­کنند. در این مرحله از ثبت‌نام داوطلبان می‌بایست اصل و تصویر مدارک هویتی و تحصیلی خود در مقطع کارشناسی یا گواهی موقت آن را به همراه داشته باشند.

شایان‌ذکر است پذیرش غیرحضوری این دسته از پذیرفته‌­شدگان در سامانه گلستان از 14 شهریورماه تا 20 شهریورماه صورت گرفته است.

در ادامه خجیر افزود درصورتی‌که متقاضی در تاریخ تعیین‌شده پذیرش غیرحضوری انجام نداده است یا در زمان ثبت‌نام حضوری امکان حضور نداشته است می­تواند در هفته اول مهرماه 1403 نیز با مراجعه به اداره آموزش، ثبت‌نام خود را انجام دهند.

نشانی دانشگاه سوره: خیابان آزادی، بین خیابان خوش و خیابان آذربایجان، نبش کوچه کامیاران، ساختمان مرکزی دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهآغاز ثبت‌نام حضوری کارشناسی ارشد 1403 دانشگاه سوره