نشست تخصصی «پلورالیزم دینی و رستگاران» در دانشگاه سوره برگزار می‌شود

1400/09/07   09:00

دومین نشست تخصصی با موضوع «پلورالیزم دینی و رستگاران» از سلسله نشست‌های گروه معارف و عمومی دانشگاه سوره، با هدف بررسی امکان رستگاری پیروان ادیان مختلف و همچنین نقد و بررسی نظریه حق‌انگاری همه ادیان؛ روز چهارشنبه مورخ 10 آذرماه 1400 ساعت 19 به صورت مجازی در سامانه سیباد سوره برگزار می‌شود.

نشست تخصصی «پلورالیزم دینی و رستگاران» در دانشگاه سوره برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره_ دومین نشست تخصصی با عنوان «پلورالیزم دینی و رستگاران» از سلسله نشست‌های گروه معارف دانشگاه، به همت گروه معارف و عمومی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی سوره و با هدف بررسی امکان رستگاری پیروان ادیان مختلف و همچنین نقد و بررسی نظریه حق‌انگاری همه ادیان؛ با حضور و سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سید امیر سخاوتیان؛ دکتری فلسفه فیزیک، سطح چهار حوزه علمیه و مدرس حوزه و دانشگاه و دکتر حسین علی محمدی؛ دکتری فلسفه، مدرس حوزه و دانشگاه و پژوهشگر فلسفه و معرفت‌شناسی؛ روز چهارشنبه مورخ 10 آذرماه 1400 در سامانه آموزش مجازی دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

*علاقه‌مندان می‌توانند جهت شرکت در این نشست تخصصی به لینک زیر مراجعه کنند:

دومین نشست تخصصی با عنوان «پلورالیزم دینی و رستگاران» گروه معارف و عمومی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره