اخبار و اطلاعیه ها

به مناسبت هفته معمار در دانشکده معماری وشهرسازی سوره، با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، دومین جلسه از جلسات پنج‌گانه دوره آموزشی روند طراحی تا اجرا پروژه در دفاتر معماری، روز یک‌شنبه ۵ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۹الی ۲۰ در سامانه سیباد دانشگاه سوره به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، اولین جلسه از جلسات پنج‌گانه دوره آموزشی "روند طراحی تا اجرا پروژه در دفاتر معماری" روز شنبه ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۹ الی ۲۰ در سامانه سیباد دانشگاه سوره به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

انجمن علمی سینما و کانون فیلم دانشگاه سوره با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، وبیناری تحت عنوان درس‌گفتارهایی درباره ادبیات و سینما، روز شنبه ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۸ الی ۲۰ به صورت مجازی برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت هفته معمار در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره، با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ورکشاپ "مقاله نویسی" روز جمعه ۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۶ الی ۱۹ درسامانه سیباد دانشگاه سوره به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

انجمن علمی سینما و کانون فیلم دانشگاه سوره با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، وبینار "ریویونویسی و معیار نقد مکتوب"، روز پنج‌شنبه 2 اردیبهشت‌ماه در سامانه سیباد دانشگاه سوره به‌صورت مجازی برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره از پذیرش دانشجو در مقطع دکتری دانشگاه سوره، برای نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰ خبرداد و گفت: دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره نخستین دانشگاه غیر انتفاعی است که در مقطع دکتری ارتباطات، دانشجو می‌پذیرد.

مطالعه بیشتر

گروه معارف و عمومی دانشگاه سوره، با همکاری معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، نشست تخصصی "ساعتی با سعدی" را همزمان با روز بزرگداشت سعدی، چهارشنبه ۱ اردیبهشت‌ماه 1400، ساعت ۱۷ الی ۱۹ در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

معاون پژوهشی دانشگاه سوره از برگزاری همایش ملّی آینده پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار" در سه حوزه هنر، معماری و فرهنگ و ارتباطات خبر داد و گفت: این همایش به مناسبت هفته پژوهش سال 1400 با هدف ارتقاء جایگاه آموزش عالی در سه حوزه آموزش هنر، معماری و فرهنگ و ارتباطات با رویکردهای نوین و جدید و دستیابی به نظام آموزشی کارآمد و پیشرو در ایران و حتی کشورهای منطقه و حرکت به سمت دانشگاه‌های کارآفرین در دانشگاه سوره برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

انجمن علمی سینما وکانون فیلم دانشگاه سوره با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، وبیناری تحت عنوان درس‌گفتارهایی درباره ادبیات و سینما را در شنبه‌های اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

انجمن علمی سینما وکانون فیلم دانشگاه سوره با حمایت معاونت دانشحویی و فرهنگی دانشگاه، برنامه‌ایی تحت عنوان ریویونویسی و معیارهای نقد مکتوب، روز پنج‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰، ساعت 18 تا 20 به صورت مجازی برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سوره و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، به مناسبت ولادت کریم اهل بیت حضرت امام حسن مجتبی(ع) پویش نذر نان برای مناطق محروم برگزار می‌شود.

مطالعه بیشتر

گروه معارف و عمومی دانشگاه سوره با همکاری معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، نشست تخصصی ساعتی با سعدی را در روز چهارشنبه ۱ اردیبهشت ماه 1400 از ساعت ۱۷ الی ۱۹ در سامانه سیباد دانشگاه سوره برگزار می‌کند.

مطالعه بیشتر

بالا رفتن اعتبار تئاتر کشور در دوره پس از انقلاب، نشان از اهمیت و جایگاه والای هنر نمایش در تفکر و فرهنگ اسلامی است؛ زیرا پس از انقلاب، هنرهای نمایشی در تمامی سطوح به هنرمندان حرفه‌ای واگذار شد و دیگر مختص طبقه خاصی نبود و تحت انحصار تمامی مردم قرار گرفت.