اخبار و اطلاعیه ها

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، چهارمین نشست آخرین روز ویژه برنامههای هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامی داشت سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم؛ سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز چهارشنبه 25 فروردین ماه 1400 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی دومین نشست آخرین روز ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهید سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز چهارشنبه 25 فروردین‌ماه 1400 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

انقلاب اسلامی، سینمای ایران را از تباهی و انحطاط نجات داد و به آن رفعت و جایگاه بخشید؛ امروزه می‌بینیم که رشته سینما در هنرانقلاب اسلامی به خوبی جا افتاده است و علاقه‌مندان بسیار خود را در فضای اکادمیک دانشگاهی جذب کرده است و هرساله در جشنواره‌های رسمی فیلم‌های انقلابی و دفاع مقدس زیاد به چشم می‌خورد و طرفداران خود را نیز دارد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب نخستین نشست روز پنجم ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهید سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز چهارشنبه 25 فروردین‌ماه 1400 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، سومین نشست آخرین روز ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهادت سید شهیدان اهل قلم؛ سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز چهارشنبه 25 فروردین ماه 1400 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب، پنجمین نشست آخرین روز ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهید سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز چهارشنبه 25 فروردین ماه 1400 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

چهارمین کرسی علمی ترویجی با موضوع «سازوکار (بازی زبانی) ویتگنشتاین به مثابه نقد اجتماعی قدرت در نمایش آیینی-سنتی سیاه بازی» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، روز سه‌شنبه 24 فروردین‌ماه 1400 ساعت 17 الی 19 به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، سومین نشست در روز چهارم ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی وگرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز سه‌شنبه 25 فروردین‌ماه ۱۴۰۰ در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، دومین نشست موسیقی در روز چهارم ویژه برنامه ‌های هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز سهشنبه 25 فروردینماه ۱۴۰۰ در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، نخستین نشست در روز چهارم ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی وگرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز سهشنبه 25 فروردینماه ۱۴۰۰ در دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، چهارمین نشست در روز چهارم ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی و گرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز سه‌شنبه 24 فروردین‌ماه 1400 برگزار شد

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، سومین نشست در روز سوم ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی وگرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز دوشنبه 23 فروردینماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، پنجمین نشست تخصصی در روز سوم ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی وگرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز دوشنبه 23 فروردین‌ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، نخستین میزگرد تخصصی روز سوم، ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی وگرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز دوشنبه 23 فروردین‌ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

بعد از انقلاب اسلامی و متحول شدن هنر انقلابی، سینمای ایران نیز دچار تغییراتی شد؛ سینمای ایران پس از انقلاب به یک پوست‌اندازی فرهنگی رسید و عمده تلاش فیلم‌سازان و دانش‌آموختگان سینمای ایران این بود که مخاطب بتواند طعم خوش فیلم‌های سالم و حرفه‌ای را بچشد و در عرصه‌های بین‌المللی نیز حضور داشته باشد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، دومین نشست بازخوانی پایان‌نامه دانشجوی کارشناسی ارشد رشته‌ی عکاسی دانشگاه سوره، در روز سوم ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی وگرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز دوشنبه 23 فروردین ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

مطالعه بیشتر

همزمان با آغاز هفته هنر انقلاب اسلامی، چهارمین نشست از روز سوم ویژه برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی وگرامیداشت سالروز شهادت سید مرتضی آوینی به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره و همکاری معاونت پژوهشی، روز دوشنبه 23 فروردین‌ماه ۱۴۰۰ برگزار شد.