اخبار و اطلاعیه ها

دومین کرسی ترویجی با موضوع «نقدی بر تعریف و تکریم در باب هنراسلامی» به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، دوشنبه 25 اسفند ماه 1399 ساعت 15 الی 17 به صورت مجازی برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

به مناسبت بزرگداشت روز شهدا، هیأتی 8 نفره متشکل از مسئولین و دانشجویان دانشگاه سوره، روز چهارشنبه ۲٠ اسفندماه ۹۹، با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، با خانواده شهید مدافع حرم عبدالله باقری دیدار کردند.

مطالعه بیشتر

کتاب «نقدساختاری و تحلیل محتوایی پایان نامه¬های رشته صنایع¬دستی» که گردآوری، تحقیق و تألیف آن بر عهده دکتر مهران هوشیار عضو هیأت علمی و دانشیار گروه هنراسلامی دانشکده هنر صورت گرفته است؛ به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره منتشر شد.

مطالعه بیشتر

به همت هیأت محبان‌الزهرا(س) و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره، روز جمعه ۱۵ اسفندماه ۹۹، ساعت ۸ صبح، اردوی تفریحی کوهپیمایی از میدان دربند به سمت امامزاده ابراهیم در ارتفاعات کوه برگزار شد.

مطالعه بیشتر

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه باید ایستگاه‌های مترو به مقاصد گردشگری تبدیل شود اعلام کرد: ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تبدیل شدن ۲۰ ایستگاه مترو به موزه‌ و مقاصد گردشگری در سال آینده اختصاص یافت.

مطالعه بیشتر

وبینار تخصصی «دوچرخه سواری در شهرها» به همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، واحد توسعه حمل و نقل پاک شهرداری تهران و فصلنامه دستاوردهای نوین حمل و نقل، یکشنبه 10 اسفند ماه 1399 به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وبینار تخصصی «توسعه دوچرخه سواری در شهرها» به همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، واحد توسعه حمل و نقل پاک شهرداری تهران و فصلنامه دستاوردهای نوین حمل و نقل، یکشنبه 10 اسفند ماه 1399 به صورت مجازی برگزار می شود.