اخبار و اطلاعیه ها

نمایشگاهی که امسال رنگ و بوی دیگری داشت، نتوانست به مانند سال‌های قبل، میزبان علاقهمندان خود باشد؛ بلکه به صورت محدود و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، با حضور متخصصان هر حوزه همراه شد.

مطالعه بیشتر

روز سه‌شنبه مورخ ۵ اسفندماه 99 هم‌زمان با افتتاح نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع‌دستی، به همت مرکز رشد، کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه سوره، غرفه صنایع‌دستی دانشکده هنر سوره برپا شد.

مطالعه بیشتر

وبینار مفاهیم بنیادی در درام تطبیقی به همت انجمن علمی هنر و ادبیات تطبیقی با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و حضور دکتر بهروز محمودی بختیاری، سه‌شنبه 5 اسفندماه 1399 ساعت 18 الی 20 به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دانشجویان می‌بایست با تکمیل فرم‌های تعهد رعایت نکات بهداشتی و خوداظهاری سلامت، به صورت حضوری در کلاس‌های این ترم دانشگاه شرکت کنند و قبل از حضور در کلاس‌ها، به کارشناس گروه خود تحویل دهند.

مطالعه بیشتر

کلاس لایه‌های نقد هنری 1 و 2 از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در دو بازه زمانی پنج‌شنبه 30 بهمن 99 از ساعت 18:20 الی 20:30 و جمعه 1 اسفند از ساعت 16:30 الی 20 طی دو بخش در فضای اسکای‌روم به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

یکی از مشکلات فارغ التحصیلان خصوصا آن‌هایی که دارای تحصیلات تکمیلی هستند، رفتن به خدمت سربازی است. اگر شما هم یکی از این افراد هستید؛ صاحب ایده بوده و یا در یک شرکت دانش بنیان مشغول فعالیت هستید؛ می‌توانید در وبینار ۱۷ اسفندماه شرکت کنید.

مطالعه بیشتر

کلاس نگاهی به تاریخ‌های سینما از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره جمعه 1 اسفند 99 از ساعت 14 الی 16 در فضای اسکای‌روم به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کلاس نشانه‌شناسی فرهنگ و هنر از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره پنجشنبه ۳۰بهمن۹۹ از ساعت1۴ الی ۱۸ طی 2 بخش در فضای اسکای‌روم به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کلاس کلیاتی درباره اصول زیبایی‌شناسی و هنر از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، چهارشنبه ۲۹بهمن ۹۹ از ساعت ۱۶ الی۱۸ در فضای اسکای‌روم به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کلاس نشانه‌شناسی فرهنگ و هنر از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره چهارشنبه ۲۹ بهمن ۹۹ از ساعت 18:20 الی 20:20 در فضای اسکای‌روم به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کلاس روایت‌شناسی در فرهنگ و هنر از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، سه‌شنبه 28 بهمن ماه 1399 از ساعت 18:20 الی 20:20 در فضای اسکای‌روم به صورت آنلاین برگزار شد