اخبار و اطلاعیه ها

پانزدهمین جلسه نقد و بررسی کتاب « تئاتر (و) جامعه (و) تئاتر » تألیف رضا کوچک زاده با حضور فرهاد مهندس پور منتقد کتاب، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر سوره دوشنبه 6 بهمن ماه 1399 به صورت آنلاین برگزار شد.

مطالعه بیشتر

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره گفت: اساتید، به لحاظ مغز افزار حرفه‌ای‌تر شده‌اند و توانسته‌اند خود را با نظام آموزش مجازی به‌روز کنند و محتواها را به سمت مجازی شدن ببرند.

مطالعه بیشتر

چهاردهمین جلسه نقد و بررسی کتاب « ماهیت عکس ها » نوشته استیون شور با حضور محسن بایرام نژاد مترجم اثر و فرشاد عسگری کیا منتقد کتاب، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر سوره دوشنبه 29دی ماه 1399 به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

سیزدهمین جلسه نقد و بررسی کتاب «تاریخچه انیمیشن در ایران» تألیف مهین جواهریان با حضور کیارش زندی منتقد کتاب، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر سوره دوشنبه 22 دی ماه 1399 به صورت مجازی برگزار شد.