اخبار و اطلاعیه ها

کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان تبلیغ و ارتباطات به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، با تدریس دکتر امید علی مسعودی در سامانه سیباد برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

معاون پژوهشی دانشگاه سوره گفت: پژوهش در دانشگاه سوره خود را مکمل سه حوزه می داند. پژوهش برای توسعه نظام آموزشی، توسعه و بازآفرینی فرهنگ در دانشگاه و زیرساخت و محملی برای ارتباط با صنعت و بستر کارآفرینی است.

مطالعه بیشتر

به همت موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت های فرهنگی و اجتماعی،پژوهش و فناوری و آموزشی این وزارتخانه، دومین نشست از مجموعه نشست های گروه مطالعات و فضای مجازی صبح امروز(یکشنبه) برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به مناسبت روز دانشجو با همت مدیریت فرهنگی دانشگاه سوره، روز یک شنبه ۱۶ آذرماه از ساعت ۱۵:00 تا ۱۸:00، فضایی در سامانه سیباد ایجاد شد تا دکتر محمدحسین ساعی رییس دانشگاه سوره به صورت مجازی به سوال های دانشجویان دانشگاه پاسخ دهد.

مطالعه بیشتر

دومین جلسه،کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان مدیریت رسانه به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، با تدریس دکتر سیاوش صلواتیان یکشنبه، 16آذر برگزار شد.