اخبار و اطلاعیه ها

سومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های های ارتباط تصویری، تصویر سازی، نقاشی و عکاسی دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر محسن مراثی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

اسامی آثار راه‎یافته به بخش «نقد، تحلیل و پژوهش» در ۲ بخش «پژوهش» و «نقد و تحلیل» از سوی دبیرخانه شانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت اعلام شد.

مطالعه بیشتر

در پی حمله تروریستی گروهک داعش به دانشگاه کابل، محمدحسین ساعی رییس دانشگاه سوره، طی نامه ای مراتب همدردی خود را با محمدعثمان بابری رییس دانشگاه کابل، ابراز کرد. متن نامه توسط روابط عمومی دانشگاه سوره به سفارت افغانستان تقدیم شد.

مطالعه بیشتر

رییس هیأت امنای دانشگاه سوره با صدور پیامی درگذشت حجت الاسلام والمسلمین جواد اژه ای، نماینده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان اروپا را تسلیت گفت.

مطالعه بیشتر

دومین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی ویژه دانشجویان ورودی جدید با عنوان «الگوهای ارتباط موثر دانشجویان با محوریت ارتباط عمومی، ارتباط در محیط دانشگاهی، ارتباط در ایام کرونا و ارتباط برای زندگی آینده» روز چهارشنبه 21 آبان 99 به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های سینما، ادبیات نمایشی و انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر سعید اسدی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

«شاخه خراسان داعش با انتشار خبرنامه و یک تصویر که ادعا کرده مهاجمان جهادی هستند، مسئولیت حمله 12 آبان 1399 به دانشگاه کابل را به عهده گرفت. دولت افغانستان اعلام کرد در این حمله 22 نفر کشته و همین تعداد زخمی شده اند که همه آنان غیرنظامی و اکثریتشان دانشجو بوده اند»