اخبار و اطلاعیه ها

امور فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره با همت و همکاری هیئت محبان الزهرا(س) دانشگاه، هیئت هنر و حوزه هنری، مراسم گرامی داشت شهید محسن فخری زاده را در روز پنج شنبه ۱۳ آذر ماه 99، به صورت آنلاین برگزار کرد.

مطالعه بیشتر

نخستین جلسه،کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان مدیریت رسانه به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، با تدریس دکتر سیاوش صلواتیان عصر امروز( یکشنبه) برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کارگاه پروپوزال نویسی ویژه دانشجویان مدیریت رسانه به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره و با همکاری دانشکده فرهنگ و ارتباطات، با تدریس دکتر سیاوش صلواتیان در سامانه سیباد برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

دومین جلسه ی شورای علمی کمیته فرهنگی کنفرانس علمی سیاستگذاری عمومی و حکمرانی اسلامی به همت دکتر محمدحسین ساعی، رئیس دانشگاه سوره و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت موسسه مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با همکاری معاونت های فرهنگی و اجتماعی، پژوهش و فناوری و آموزشی این وزارتخانه، چهاردهمین نشست از مجموعه نشست های ایده پردازی علم و جامعه، صبح روز چهارشنبه(5آذر) برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت پژوهشی و با همکاری دانشکده هنر دانشگاه سوره ، کارگاه آموزشی "جستجو و بازیابی پیشرفته در پایگاه های اطلاعات علمی بین المللی" ویژه استادان دانشگاه سوره صبح روز پنج شنبه (6آذر) طی سه نشست پیاپی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت معاونت پژوهشی و با همکاری دانشکده هنر دانشگاه سوره ، کارگاه آموزشی "جستجو و بازیابی پیشرفته در پایگاه های اطلاعات علمی بین المللی" ویژه استادان دانشگاه سوره 6 آذر ماه برگزار می شود.