اخبار و اطلاعیه ها

مرکز رشد، کارآفرینی و ارتباط با جامعه دانشگاه سوره، وبیناری در روز چهارشنبه 24 دی‌ماه برگزار می‌کند که در آن چگونگی محافظت از مالکیت فکری و معنوی در آثار هنری را مورد بررسی قرار می‌دهد.

مطالعه بیشتر

در بخش دوم همایش، شهید سلیمانی به عنوان یک اسطوره و قهرمان به شرکت کنندگان معرفی شد. با اشاره به این که شهید سلیمانی یکی از قهرمانان مدرن دینی_اخلاقی ما محسوب می‌شود. شهید سلیمانی صاحب مکتب بود، مکتبی که وجهه انقلابی بودن، نظامی و دیپلماتیک بودن را دارا بود.

مطالعه بیشتر

در اولین پنل این همایش، شهادت حاج قاسم سلیمانی با بخش سینما و مستند سازی پیوند زده شد تا اشاره ای باشد مبنی بر اینکه می‌توان جلوه شهادت شهید سلیمانی را در هنر های نمایشی به مردم نشان داد و برای داشتن یک سینمای خوب به قهرمانان ارزشمندی چون شهید سلیمانی بپردازیم.

مطالعه بیشتر

همایش بین المللی قهرمان در آینه هنر و ارتباطات به منظور گرامی داشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و هم رزمان شهیدش با حضور سخنرانانی از کشور های لبنان، عراق و پاکستان به همت دانشگاه سوره به صورت مجازی برگزار شد

مطالعه بیشتر

رییس سازمان تبلیغات اسلامی در پیامی به همایش بین‌المللی «قهرمان در آینه هنر و ارتباطات» ابراز امیدواری کرد نتایج حاصل از این نشست ابعاد تازه‌ای از وجود سردار سلیمانی را آشکار سازد.

مطالعه بیشتر

دوازدهمین جلسه نقد و بررسی کتاب « هنرهای صناعی» تالیف عبدلکریم عطارزاده و مهران هوشیار با حضور حضور مهدی خانکه منتقد کتاب، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر سوره دوشنبه 15 دی ماه 1399 به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

وزیر علوم تحقیقات و فناوری معتقد است مراکز دانشگاهی مثل دانشگاه سوره که از دانش تخصصی لازم در حوزه هنر و ارتباطات برخوردارند می توانند افق‌های تازه‌تری را در این زمینه رقم بزنند.