اخبار و اطلاعیه ها

کلاس کلیاتی درباره سبک‌های هنری رمانتیسیسم رئالیسم ناتورالیسم از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، دوشنبه 27 بهمن 1399 در دو کلاس متوالی در ساعت‌های 16 الی 17:50 و 18 الی 20:20 در فضای اسکای‌روم به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کلاس هستی‌شناسی عرفانی هنر از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، یک‌شنبه 26 بهمن از ساعت 16 الی 17:45 در فضای اسکای‌روم به صورت آنلاین برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کلاس رویکردهای جامعه‌شناسی هنر از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، یکشنبه 26 بهمن 1399 از ساعت 18 الی 20 در فضای اسکای‌روم به صورت آنلاین برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نخستین جلسه کلاس اصول زیبایی‌شناسی هنر از مجموعه جلسات «مدرسه زمستانی درنگ» با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره، شنبه ۲۵ بهمن 13۹۹ از ساعت ۱۶ الی 1۸ در فضای اسكاي‌روم به صورت آنلاین برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نخستین نشست هماهنگی تدوین «دایره المعارف انیمیشن ایران» با همکاری دانشگاه سوره و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دوشنبه 20 بهمن ماه1399 برگزار شد.

مطالعه بیشتر

در تازه‌ترین خدمت از کتابخانه مرکزی دانشگاه سوره، دانشگاهیان قادر خواهند بود در هر زمان و هر مکان به صورت الکترونیک و تنها با نصب سامانه ((طاقچه)) در تلفن‌ همراه به بزرگ‌ترین و جامع‌ترین منابع فارسی دسترسی پیدا کنند.