اخبار و اطلاعیه ها

دومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های پژوهش هنر، صنایع دستی و هنر اسلامی، دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر اصغر فهیمی فر برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دومین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های های ارتباط تصویری، تصویر سازی، نقاشی و عکاسی دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر محسن مراثی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نخستین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های سینما، ادبیات نمایشی و انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر سعید اسدی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

نخستین جلسه کارگاه توانمند سازی روش تحقیق و مقاله نویسی علمی در هنر ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد رشته های پژوهش هنر، صنایع دستی و هنر اسلامی دانشکده هنر دانشگاه سوره با تدریس دکتر اصغر فهیمی فر برگزار شد.

مطالعه بیشتر

به همت دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه سوره، اولین کارگاه مجازی از مجموعه کارگاه های سه گانه روانشناسی ویژه دانشجویان ورودی جدید با عنوان « چگونگی رشد اخلاقی در خانواده و اجتماع با رویکرد سیستمی» در روز دوشنبه 12 آبان ماه 99 به صورت مجازی برگزار شد.

مطالعه بیشتر

دومین وبینار آشنایی با رویکرد TOD دربرنامه ریزی شهری با موضوع شهر پیاده، با همت دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره و با همکاری کمیتۀ TOD شورای اسلامی شهر تهران، عصر پنجشنبه 8 آبان ماه برگزار شد.