اخبار و اطلاعیه ها

فیلم انیمیشن «نهنگ سفید» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی امیر مهران دانشجوی کارشناسی ارشد گروه انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره، در نخستین حضور بین المللی خود موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم انیمیشن جشنواره «ورشو» لهستان شد.

مطالعه بیشتر

فرارسیدن ایام سالگرد وفات حضرت محمد مصطفی(ص) و شهادت مظلومانه سبط اکبر پیامبر، امام حسن مجتبی(علیه السلام) و شهادت غریبانه هشتمین پیشوای معصوم، حضرت امام علی بن موسی الرضا(علیه السلام)، بر تمامی مسلمان تسلیت باد.

مطالعه بیشتر

معاون پژوهشی دانشگاه سوره با بیان اینکه دانشگاه در کنار فعالیت علمی و فرهنگی درصدد ارتقاء جایگاه پژوهشی اعضای هیات علمی و مدرسان خود است گفت: معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنرکارگاه مقاله نویسی و روش های پیشرفته پژوهش، ویژه اعضای هیات علمی و همکاران را برگزار می کند.

مطالعه بیشتر

معاونت پژوهشی با همکاری دانشکده هنر دانشگاه سوره از دوشنبه 28 مهرماه نشست نقد کتاب خود را به صورت هفتگی آغاز می کند که در هر نشست، به نقد یکی از کتاب های مرتبط با یکی از رشته های هنری می پردازد.

مطالعه بیشتر

معاونت پژوهشی دانشگاه سوره با همکاری دانشکده هنر دانشگاه سوره از دوشنبه 28 مهرماه نشست نقد کتاب خود را آغاز می کند. در این نشست هر هفته به نقد یکی از کتاب های مرتبط با یکی از رشته های هنری پرداخته می شود.