اخبار و اطلاعیه ها

سخنان امام سجاد(ع) در مجلس یزید، بیانگر شجاعت اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بود، یکی از حساس ترین سخنان امام سجاد(ع) که تحولی عظیم در بینش مردم نسبت به امویان ایجاد کرد و معادلات یزید را بر هم زد و خط مشی او را نسبت به اهل بیت(ع) کاملاً تغییر داد خطبه ای است که آن حضرت در جمع مردم و رجال سیاسی و دینی شام ایراد کردند.

مطالعه بیشتر

رئیس دبیرخانه دوازدهمین جشنواره بین المللی فارابی با بیان خبر فراخوان دوازدهمین دوره جشنواره، زمان دریافت آثار این دوره را از دهم شهریورماه ۱۳۹۹ تا ۳۰ مهرماه سال جاری اعلام کرد.

مطالعه بیشتر

مدیر انجمن زنان و رسانه گفت: همانطور که در بسیاری از مشاغل سازمان نظام مهندسی و روانشناسی وجود دارد تا افراد برای حضور در این حوزه ها گزینش می شوند، در حوزه رسانه هم ضروری است تا به فکر ایجاد سازمان نظام خبرنگاری یا رسانه ای باشیم.

مطالعه بیشتر

مجموعه ۲۷ جلدی داستان های سوادمالی رونمایی شد که مهارت های خرج و پس انداز، اعتبار و بدهی، کاریابی و درآمد، سرمایه گذاری، ریسک و بیمه و تصمیم گیری مالی را با زبان داستان به کودکان مقطع دوم دبستان آموزش می دهد.

مطالعه بیشتر

دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی امور دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی داشگاه سوره، طی اطلاعیه ای از الزام به تکمیل فرم پرسشنامه الکترونیکی کارنامه سلامت توسط دانشجویان تا قبل از انتخاب واحد نیمسال اول تحصیلی 1400-1399 خبر داد.