اخبار و اطلاعیه ها

گاهی ناامید و گاهی امیدوارشان می کند، در روزهای تعطیلی به کمک شان می آید اما گاهی هم آفت جان شان است. حضور کتابفروشی ها در فضای مجازی، ویترینی که آن ها را از مرزها فراتر می برد، گاهی روزگارشان را سیاه می کند و گاهی سفید.

مطالعه بیشتر

فهرست و آدرس نهادهاى علمى، پژوهشی و آموزشى كه منابع علمى خود را رايگان در اختيار عموم گذاشته اند تا در دوران قرنطينه اساتيد و دانشجويان به منابع مورد نيازشان دسترسى داشته باشند.

مطالعه بیشتر

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و سیاست گذاری پژوهشی وزارت علوم تصویب ۴ سند مصوب و راه اندازی کارگروه های اخلاق پژوهشی در وزارتخانه علوم و دانشگاه ها را از اقدامات انجام شده برای مقابله با تخلفات علمی دانست و گفت: برای این منظور علاوه بر تشکیل کارگروه اخلاق پژوهش در وزارت علوم، در دانشگاه ها نیز نسبت به تشکیل این کارگروه اقدام شده است که وظیفه اصلی آن تشخیص تخلفات و انحرافات در امور پژوهشی است.

مطالعه بیشتر

به همت دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی دانشگاه سوره، کارگاه آموزشی با عنوان: ارتباط موثر (موانع ارتباطی، نحوه ارتباط گرفتن، مدیریت ارتباط و جرئت ورزی) در تاریخ 27 مردادماه به صورت آنلاین برگزار شد.

مطالعه بیشتر

کتاب « الگوی ارتباط با مخالفان در نظام حکومتی امام علی (علیه السلام) » مورد مطالعه خطبه ها و نامه های نهج البلاغه، در سال 1398 توسط بتول احمدی دانش آموخته رشته تبلیغ و ارتباطات فرهنگی دانشگاه سوره تالیف و منتشر شد.