اخبار و اطلاعیه ها

به همت دانشکده هنر دانشگاه سوره، سلسله نشست های کارگاه های آموزشی و درس گفتارهایی درباره گرافیک متحرک، با حضور استادان برجسته و اعضای سرشناس انجمن طراحان گرافیک متحرک تهران برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

کتاب «شیوه نامه روزنامه نگاری»تازه ترین اثر مجید رضاییان است که با هدف آموزش دستورالعمل ‎ها و قواعد صحیح روزنامه ‎نگاری، از روز دوشنبه، ۱۳ مرداد ماه در دسترس دانشجویان و علاقه ‎مندان این رشته قرار گرفت.

مطالعه بیشتر

روز غدیرخم برترین عیدهای امت من است و آن روزی است که خداوند بزرگ دستور داد، برادرم علی بن ابی طالب را به عنوان پرچمدار امتم منصوب کنم، تا بعد از من مردم توسط او هدایت شوند.

مطالعه بیشتر

به مناسبت روز خبرنگار و عید سعید غدیرخم عصر سه شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ نشست مدیران رسانه با سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین با موضوع آغاز مرحله دوم رزمایش «کمک مومنانه» برگزار شد.