اخبار و اطلاعیه ها

ترم تابستان سال تحصیلی 99-98 به صورت مجازی بوده و از 5 مرداد آغاز و تا 16 شهوریور ماه ادامه می یابد. براساس اطلاعیه آموزش دانشگاه سوره، کلاس های دوره تابستان به صورت آن لاین بوده و از طریق سامانه اسکای روم برگزار می شود.

مطالعه بیشتر

نخستین نشست وبیناری شورای عالی و کارگروه تخصصی انیمیشن سوره، در راستای اهداف عالیه سازمانی و درک نیازهای اجتماع و برای حل مسایل بنیادین بازارکار و دانشگاه و پیرو اهداف دانشگاه های نسل سوم و ارتقا سطح آموزش و گسترش رشته های جدید و روزآمد با حضور مسئولان دانشگاه و استادان گروه آموزشی انیمیشن برگزار شد.

مطالعه بیشتر

درشرایط کرونا پویشی برای ارائه دسترسی آزاد به تمام اطلاعات و پایان نامه های مورد نیاز پژوهشگران و کسانی که مشغول نوشتن پایان نامه هستند شکل گرفته است. دانشگاه سوره فهرستی از سایت های مورد نظر برای دانشجویان و پژوهشگران فراهم کرده است.

مطالعه بیشتر

مقاله خانم شکوفه ماسوری عضو هیئت علمی دانشگاه سوره با عنوان"چگونه می توان یک دفاع آنلاین موفق برگزار کرد؟(گزارش اولین دفاع های آنلاین ایران در دانشگاه سوره در دوران شیوع ویروس کووید19)" در همایش ملی"چالش های یادگیری الکترونیکی در آموزش عالی" در روز دوشنبه سی ام تیر ماه1399به میزبانی دانشگاه بوعلی سینا همدان برگزار شد.