اخبار و اطلاعیه ها

جلسه دفاع پایان نامه نرگس خلوجینی دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت رسانه در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره با عنوان «آسیب شناسی سیاستگذاری کوچ کاربران از پیام رسان خارجی به پیام رسان داخلی» به صورت مجازی برگزار شد. این پایان نامه با راهنمایی دکتر یوسف خجیر و مشاوره دکتر سمیه لبافی انجام شد و داوری آن را دکتر سیاووش صلواتیان و دکتر جواد صادقی جعفری برعهده داشتند.

مطالعه بیشتر

مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، دسترسی به مقالات علمی فارسی، انگلیسی و عربی و همچنین مقالات نشریات و کنفرانس ها در پایگاه های اطلاعات علمی مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری را تا پایان اردیبهشت ۹۹ رایگان اعلام کرد.

مطالعه بیشتر

دفتر مشاوره و خدمات روانشناسی دانشجویی دانشگاه سوره، با همکاری روانشناسان دانشگاه،کارگاه های آموزشی با موضوعات "شناخت اضطراب و استرس و راه های مقابله با آن" و "مهارت تعامل در خانواده" را به صورت آنلاین برگزار می نماید.

مطالعه بیشتر

معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه سوره، طی اطلاعیه ای از دانشجویان، دانش آموختگان، استادان، اعضای هیأت علمی، مدیران و معاونین دانشگاه، به منظور کمک و یاری رساندن به همنوعان در این شرایط بحرانی، دعوت به همیاری نمود.

مطالعه بیشتر

دکتر اصانلو سرپرست و دکتر اکبریان معاون دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره در گفت وگویی با روابط عمومی دانشگاه از روند شکل گیری، چالش ها و موفقیت برگزاری آموزش مجازی در این دانشگاه خبر دادند.