اخبار و اطلاعیه ها

دکتر علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی نامه ای به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، بر لزوم برگزاری کلاس ها و اتمام نیم سال جاری با تمرکز بر آموزش های الکترونیکی و مجازی تأکید نمود.

مطالعه بیشتر

سیدمرتضی هنرمندی است که سال ها طبیب وار، جریان پر تب و تاب هنر و فرهنگ جهانی را به مثابه نبض جانِ بشریت از منظر گذراند و از این رهگذر تردیدی نداشت که مدت هاست "روح زمین، عصر تازه ای را انتظار می برده است"

مطالعه بیشتر

دکتر علی آهون منش دبیرکل اتحادیه دانشگاه ها و موسسه های غیرانتفاعی کشور، طی ارسال نامه ای به دانشگاه ها و موسسه های غیرانتفاعی، خواستار ادامه ترم جاری با برگزاری کلاس های مجازی شد.

مطالعه بیشتر

دکتر محمدمهدی طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه «امور اداری و آموزشی دانشگاه در دوره فاصله گذاری اجتماعی» و همچنین برگزاری کلاس های مجازی این دانشگاه را به رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها و واحدهای ویژه ابلاغ کرد.

مطالعه بیشتر

امیدعلی مسعودی گفت: امروز بیشتر روزنامه های ما داری وب سایت هستند و تولیداتشان به راحتی در فضای اینترنت در دسترس است به علاوه اتفاقی چون تعطیلی موقت چاپ کاغذی روزنامه ها، جزو ضرورت ها است و مگر می شود کار دیگری کرد.

مطالعه بیشتر

معاونت دانجویی و فرهنگی دانشگاه سوره، با انتشار اطلاعیه ای مبنی بر فعالیت هایی در جهت مبارزه با ویروس کرونا، از دانشجویان، همکاران، استادان مدعو و اعضای هیأت علمی دعوت به عمل آورده است.