اخبار و اطلاعیه ها

به اعتقاد دکتر امیدعلی مسعودی، رسانه های جریان اصلی باید ضمن پایش شایعات، اخبارجعلی و جریان سازی رسانه های بیگانه، به اطلاع رسانی دقیق و به موقع بپردازند و محتواهای امیدآفرین و همچنین بر مبنای آموزش های لازم در مواجهه با ویروس کرونا تولید کنند.

مطالعه بیشتر

رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در مصاحبه با خبرگزاری شفقنا با تأکید بر هم افزایی و مشارکت دولت، رسانه و شهروندان در حل بحران کرونا بیان کرد: مسئولیت اجتماعی رسانه ها و حتی شهروندان است که در مقابله با بیماری کووید 19 به مدیریت بحران کرونا در کشور کمک می کنند.

مطالعه بیشتر

از سوی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، مصوبات جلسه شورای آموزشی دانشگاه در تاریخ 11 اسفندماه 98 به تصویب اعضای شورا رسید.

مطالعه بیشتر

پوستر فیلم«بی آب و نان...بیابان» به نویسندگی و کارگردانی مهدی گلستانیان و تهیه کنندگی جواد نوروزبیگی که توسط علیرضا اَکّار طراحی شده است در آستانه اکران در هفدهمین جشنواره فیلم تصویر سال رونمایی شد.